Eğer ev almak istiyorsanız fazla düşünmeyin Gündoğan İnşaata gelin rahat edin.

Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe 15 yıldır faaliyet gösteren Gündoğan İnşaat, sizlerin ihtiyaçlarınızı biliyor ve ihtiyaçlarınıza göre konut üreterek sizler için çalışıyor.

            Konya’da Emlak ve Konya’da İnşaat sektöründe mutluluk, huzur ve konfor arıyorsanız doğru yerde olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

            Projelerimizin Yüzde 50’sini yeşil alana sahip projelerde ayrıcalıklı yaşam alanı sunuluyor. Yeni projelerimizi görmek için internet sitemize (www.gundoganinsaat.com) adresimize girerek tüm projelerimizi detayıyla öğrenebilirsiniz. Tüm kendinizi farklı hissetmeniz için gayret gösterdik.

Gündoğan İnşaat’ın hayata geçirdiği ve geçirmekte olduğumuz projelerden bazıları ise şunlardır; Anıl Apartmanı, Anadolu Apartmanı, Çelik Apartmanı, Mümtaz Apartmanı, Şeker Apartmanı, İlayda Apartmanı, Ezgi Apartmanı-1, Ezgi Apartmanı-2, Genç Osman Konakları-1, Genç Osman Konakları-2, Ennur Sitesi, Eymen Sitesi, Ela Sitesi, Kutluca Sitesi, Pırlanta Sitesi, Şehr-i Crystal, Tuğra Sitesi…

Gündoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen projeler hem proje detayıyla hem de projelere verdikleri isimlerle Konya’da Emlak ve Konya’da İnşaat sektöründe çok konuşulmaktadır.

Projelerden ve gelişmelerden haberdar olmak isterseniz, internet adresimizi veya sosyal medya facebook.com\gundoganinsaat instigram: gundoganinsaatkonya twitter ise gundoganinsaat adreslerimizi takip edebilirsiniz.

Konya’nın en gözde mekanlarına inşaatını yaptığımız veya tamamladığımız projelerimizi görmek isterseniz merkez ofisimize bir çay veya kahve içmeye bekliyoruz. Konya’da yaşamı fark etmek için bizi izlemeye devam edin?