Tesettür giyim modasında ismini duyuran Kiraz Giyim, uygun fiyatlar ile kaliteyi bayanlarla buluşturuyor. Tesettür giyimde en çok tercih edilen tunik, kaban, ceket, hırka gibi pek çok ürün kampanyalı fiyat seçenekleriyle bayanların ilgisini çekiyor. Trend renkleri, modern tasarımlar ile buluşturarak özgün kıyafet modellerini bayanların ilgisine sunuyor. Muhafazakar giyimin gereklerine uygun şekilde üretilen modeller, modern çizgide tasarlanıyor. Gün geçtikçe gelişen ürünleri ve çevresiyle yeni modelleri ile gündeme oturmaya devam ediyor. Kiraz Giyim sadece bayanlara özel bir markadır. Her yaştan tesettürlü bayanlara hitap ederek kaliteli ve rahat giyim imkanı sağlıyor.

 

Kiraz Giyim İle 2017 Modasına Bakış

2017 modasında yeni ürünleri ile ismini duyurmaya devam ediyor. Uygun fiyatıyla ve trend renkleri ile tunikler, kaplar, elbiseler, spor takımlar dikkat çeken başlıca ürünlerdir. Triko tunik, polyester&krep tunik ve penye tunik seçenekler bahar ve yaz mevsimlerinde rahat kullanım imkanı sağlıyor. Renkli ,baskılı ve çiçekli desenleriyle tesettür modasında modern bir görünümde ilerlemeye devam ediyor. Tesettür elbise anlamında da pek çok stile damgasını vurmuştur. Günlük elbiselerde baharın canlılığını yansıtarak terletmez kumaş seçeneğiyle bayanlar tarafından tercih ediliyor. Günlük elbise modellerinin dışında tesettür abiye modelleriyle de ekonomik fiyatlı pek çok model seçeneği bayanlarla buluşuyor.

Kiraz Giyim İle Abiye Şıklığı

Tesettür abiye modellerinde renk seçeneği ve isteğe göre dantel, taş veya baskı işlemeleri ile tercihi bayanlara bırakıyor. 2017 bahar/yaz koleksiyonlarında dikkat çeken renkleri ile şık bir görünüm için Kiraz Giyim abiye modelleri bayanlar tarafından çok seviliyor. Büyük bedenlere kadar beden seçenekleri mevcuttur. Farklı yaka modelleri ve kesim şekilleri ile istenen tarzda tercih edilebilir. Özel günlerde dikkat çekmek ve abiyenin göz alıcı tarzı ile farklı görünmek isteyenler için Kiraz Giyim uygun fiyat seçenekleriyle bayanların yanında.

https://www.kirazgiyim.com/