15 yılı aşan tecrübesiyle size birçok ilin havaalanlarında hizmet sağlamaktadır. Sağladığı hizmetler tamamıyla havaalanı odaklı olan Saytur oto kiralama havaalanı firması müşteri merkezli bir çalışma anlayışına sahiptir. Araç ve filo kiralama konusunda oldukça tecrübeli ve bu alanda isim yapmıştır.

Güvenlik ve temizliğiyle dikkat çeken firma araçlarının her müşteri değişiminde sıfırdan teste sokmaktadır. Bu 40 nokta testini geçen araçlar özel ilaçlarla baştan sona dezenfekte edildikten sonra bir sonraki müşterisi kiralamaya sunulmaktadır. Prensiplere sahip olan Kayseri araba kiralama araçlarında KASKO bulunmaktadır. Geniş araç yelpazesi her bütçeye uygundur. Araç kiralama işlemleri rezervasyonla yapılmaktadır ve ön ödeme istenmemektedir.

Firma çalışmalarını gece ve gündüze yaymıştır. Çift vardiya sistemiyle müşterilerine günün her saati hizmet sağlamaktadır. Aracınızla döndüğünüzde hangi saat olursa olsun aracı teslim alacak güler yüzlü personelleri bulunmaktadır. Aracınızı teslim alan personel olabilecek en hızlı şekilde sorunsuz olarak havaalanından ayrılmanızı sağlamaktadır. Firma sayesinde havaalanlarında bulunan dhmi otoparklarını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Araçlar depoları tamamen dolu ve bütün bakımları tam olarak müşterilerin kullanıma sunulmaktadır. Araç içerisinde keyifli, konforlu ve güvenli seyahati sağlamak için bulunan çocuk ve bebek koltukları, trafik sigortası, araç sigortası gibi hizmetler de fiyata dahildir.

Rezervasyonu Nasıl Yapabilirim?

Rezervasyon için www.kayserihavaalaniotokiralama.net üzerinden aracınızı seçebilir ve başvuru yapabilirsiniz. İstediğiniz aracın müsait olup olmadığı hakkında firma size 12 saat içerisinde bilgi sağlamaktadır. Mail yoluyla bilgi sağlanmaktadır. 0535 555 83 29 numaralı whatsapp uygulamasını kullanarak da işlem yapabilirsiniz. Verdiğiniz alış ve iade saatlerine uygunsa size gelen konfirmasyon mailini onaylamanız rezervasyon yaptırmanız için yeterli olacaktır.

Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda aynı site üzerinden iletişim formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Çözüm odaklı çalışan Kayseri havaalanı araba kiralama firması sizi hemen arayacak ve gerekli çözüm yollarını size sunacaktır.

Rezervasyon Yaptım Konfirmasyon Maili Geldi Nasıl Kiralama Yapacağım?

Konfirmasyon mailinizi aldıktan sonra bu maili onayladığınız takdirde rezervasyonunuz başlamış olacaktır. Bundan sonrasında Kayseri rent a car firması sizden aldığı uçuş numarasıyla sizi havaalanı çıkış kapısında beklemektedir. Uçuş saatlerinize uygun olarak kiralamak istediğiniz aracınız da sizi ücretsiz otoparkta beklemektedir. Firma görevlisi sizi çıkış kapısında elinde isminiz yazılı board ile beklemektedir. Sizinle beraber arabanıza kadar eşlik eden ve bagajlarınıza yardımcı olan bu firma yetkilisi havaalanında en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde ayrılmanızı sağlamaktadır. Firma görevlisi çıkış ve girişlerin size ücretsiz olduğu bu otoparkta size kiralama kontratını sunmaktadır. Size aracı teslim ettikten sonra hiçbir şekilde ev, ofis gibi herhangi bir adresi ulaşım için bir talebi de bulunamaz.

Herhangi Kaza Durumunda ve Doğacak Hasarlarda Yapmam Gereken Nelerdir?

Kaza ve hasar durumunda yapmanız gereken 035 555 83 29 numaralı hasar ihbar hattını aramaktadır. Kayseri oto kiralama firma yetkilisi olay yerine gelerek gerekli işlemler için size yardımcı olmaktadır.