Kariyer adam kurulduğu 2010 yılı gibi her günü ilk günkü aşkla yaparak istihdam seferberliğine büyük katkıda bulunarak işsizliğin önüne kafiyeli personel yetiştirerek geçmeyi hedeflemektedir. Kariyeradam sektörünün en çok tercih edilen firması olmakla beraber en kaliteliği eğitimi sunarak hizmetin ve mesleklerin devamlılığını sağlamaktadır. Kariyer adam prensip edindiği maddelerden bir an olsun vazgeçmeden meslekte yeterliliği savunan anlayışıyla büyüyerek yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Kariyer adam İŞKUR destekli ve istihdam garantili kurslarla sektörünün eğitim kalitesini yüzde 97,3 çıkartarak en kaliteli eğitim anlayışıyla hizmet sunmaktadır. Online eğitimlerini http://www.tesvikprogrami.com/kariyeradam bağlantısı üzerinde sunarak uzaktan eğitim alanında kariyeradam yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ankara ilinin Kızılay ilçesinde merkezi bulunan kariyer adam ayrıca İŞKUR’a bağlı 802 numaralı istihdam ofisi olarak kayıtlarda yer almaktadır

Geleceğinize yön vermek için gün geçmiyor ki yeni iş arayışımız devam etmesin, İş arayışımız sırasında işverenler alacağı personelin bilgi, beceri ve kalifiyeli olup olmadığına bakarak alım yapmaktadır. Tamda bu sırada kariyer adamın kalifiyeli personel yetiştirme kursları devreye girmektedir.