Online alışveriş tutkunları arasında popüler olan yeni bir uygulama göze çarpıyor. İsmi Jarrt olan bu uygulama, kullanıcılarına maksimum indirim ve minimum zaman kaybı vaat etmektedir. İnternet üzerinde alışveriş yapanların büyük bir çoğunluğu, indirimli ürünleri daha kolay bir şekilde takip edebildikleri için interneti tercih etmektedir. Online alışverişin yorucu olmaması da önemli bir etkendir. Teknoloji çağının ayrıcalıklarından biri olan online alışverişler, istediğimiz ürünlere tek bir tık ile ulaşmamızı sağlamaktadır.

İndirim kuponları, online alışverişlerde büyük bir tasarruf elde etmenize yardımcı olacak kodlardır. Bu kuponlar sayesinde en pahalı markalardaki ürünlerin bile fiyatlarını belirgin şekilde düşürebilirsiniz. Kupon sitelerinden erişebileceğiniz bu kodlara Jarrt sayesinde daha kolay ulaşabileceksiniz. Kupon sitelerinden faydalanmak isterseniz, bu sitelere üye olmanız gerekmektedir. Bilgileri kayıt ekranında doldurmak, onay gelmesini beklemek, aktivasyon mailleri ile uğraşmak bildiğiniz üzere gereksiz zaman kaybettirmektedir. Jarrt üyelik şartı aramayan bir uygulamadır. Yalnızca ilk kurulum için çok az bir vakit harcadıktan sonra indirimlerden anında yararlanabilirsiniz.

Jarrt, Google Chrome eklentisi olarak çalışmaktadır. Peki bu ne demek? Google Chrome tarayıcısı üzerinden gezindiğiniz alışveriş sitelerinde Jarrt sizin yanınızda olacaktır. Jarrt’ı bilgisayarınıza kurduktan sonra girdiğiniz alışveriş sitelerinde Jarrt’ın ekranı otomatik olarak açılır ve bulduğu kuponlar hakkında size bilgi verir. Sizde bu kuponlar ışığında indirimli ürünlere göz atıp, alışveriş rotanızı çizebilirsiniz. Sepetinizi doldurup, alışverişi tamamlama kısmına geldiğinizde kuponlar Jarrt ile ürünlere sırayla uygulanır. Geçerli bir kupon bulunduğunda, indirimli fiyatı alışveriş sitesi üzerinden de görebilirsiniz. Kupon sitelerinde dolaşmadan iki tık ile işlem tamamlanabiliyor. Jarrt, sağladığı bu hizmet ile alışverişlerin şimdiden gözdesi olmuştur.

Jarrt internet üzerindeki bütün kuponları sizin için tespit eder. Bu tespitler arasında zamanı geçmiş, geçersiz kuponlar da maalesef araya karışmaktadır. Jarrt’ı oluşturan, alanında uzman ADRIVA yazılımcıları bu kuponlara puanlama özelliği eklemişler. Bu sayede kuponlardan faydalanan müşteriler puanlama yapabilmektedir. Puanlanan ve sık kullanılan kuponlar ilk sıralarda gösterildiği için geçersiz olan kuponlar otomatikman alt sıralara düşmektedir. Bu sayede alışveriş sırasında geçersiz kuponlar yüzünden hevesiniz kursağınızda kalmayacak.

Fiyat alarmı özelliği de Jarrt’ı dört dörtlük bir uygulama yapan özelliklerinden birisidir. Yüksek fiyata sahip olduğunuz için satın almayı ertelediğiniz ürünlerin fiyatları düştüğünde Jarrt size haber verebilmektedir. Belirlediğiniz fiyata kadar düşen ürünler hakkında Jarrt sayesinde anında haberdar olabilirsiniz. Daha fazla zaman kaybetmeden çok istediğiniz o ürüne kavuşabilirsiniz.

Jart’ın kurulumu, kupon sitelerine üye olmaktan daha kolay. Uygulamanın resmi sitesi olan www.jarrt.com üzerinden eklentiyi indirebilirsiniz. Kurulum bittikten sonra ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmadan anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Alışveriş sitelerinden herhangi birine giriş yaptığınız anda Jarrt ekranı sağ tarafta belirecektir. Sizin için bulduğu kuponlar arasından ilginizi çekebilecek ürünler mutlaka olacaktır. Jarrt ile alışverişte tasarruf ve keyif bir arada sağlanıyor. Bu avantajdan tüm Türkiye yararlanmalıdır.