Profesyonel çalışanları ile birlikte sektörde çok uzun zamandır faaliyet gösteren ve vize almak isteyenlere bu süreçte en büyük desteği sağlayan Euro Asia Visa Services, gerekli tüm prosedürlere uygun olarak hazırladığı vize başvuru dosyasını direk Konsolosluğa ya da aracı kuruma teslim etmektedir.

            İsveç vizesi başvurusunda bulunabilmek için pasaportun dönüş tarihinden sonra en az 6 aylık bir geçerliliğinin bulunması gerekir. İsveç'e turistik amaçlı seyahat edecek olanlar turistik vize prosedürlerine göre değerlendirmeye alınmaktadır. Konsolosluk gerekli görürse eğer vize başvuru sahibi ile görüşme talep edebilir ya da ek evrak talebinde bulunabilir.

            İsveç'e ticari amaçlı seyahat edecek olanlardan meslek durumuna göre ek evraklar istenmektedir. İsveç ticari vize taleplerinde oradaki firmadan alınacak olan davet mektubu da beyan edilmelidir. İsveç vize başvurusu dilekçesi İsveç Konsolosluğu'na hitaben hazırlanmalıdır. Şirket sahipleri İsveç ziyaretinde bulunacağı zaman hazırlayacağı dilekçeye seyahati ne amaçla yaptığını ve hangi tarih aralıklarında ticari faaliyette bulunacağının belirtilmesi gerekmektedir. isvecvize.com adresinde İsveç vize ücreti ve istenilen tüm evraklar detaylı bir şekilde yer almaktadır.