İdrar kaçırma basit enfeksiyonlar sebebiyle ortaya çıktığında doktor muayenesinde ve yapılan laboratuvar testleri ile bakıldığında enfeksiyona neden olan mikropların veya bakterilerin çeşidine göre kullanılacak olan antibiyotikler sayesinde bu durumdan kısa sürede kurtulabilinmektedir. Ancak çeşitli sebepler nedeniyle idrar tutamama ve idrar kaçırma sorunun baş gösteriyorsa yöntemlerinden bu kez prostat veya mesane ile alakalı diğer sorunlar araştırılarak buna uygun operasyonel işlemler gerçekleştirilmektedir. İdrar kaçırma tedavisi veya protez ile idrar kaçırma tedavi yöntemleri hastaların büyük çoğunluğunda mükemmel sonuçları doğurmaktadır.

İdrar Kaçırma Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Kadın ve erkeklerde idrar kaçırma tedavisi için hastalığın seyrine göre ilaçlı veya mesane anormallikleri ortadan kaldırabilmek için mesane operasyonları gerçekleştirilmekte mesane asma tekniği denilen yöntemler kullanılarak hastalar daha yüksek yaşam kalitesini ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilmektedirler. Kadınlarda etkili olan bu yöntemler çoğunlukla fazla doğum yapmak aşırı enfeksiyonlu durumlar nedeniyle mesane problemleri ortaya çıkması gibi sebeplere bağlı olarak baş göstermektedirler ancak uygulanabilecek kolay yöntemler sayesinde eskisi gibi sağlıklı bir mesaneye ve yaşama kavuşmak için sizler de hekiminizin önerdiği yöntemleri kullanarak sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz. Kadınlarda genellikle normal doğum ve aşırı gebelikler nedeniyle ortaya çıkan mesane sarkmaları büzme operasyonları sayesinde ya da askı uygulamaları ile hastanın yeniden yaşam kalitesi sağlayabilmektedir. idrar kaçırma tedavisi yöntemleri günümüzde oldukça fazladır. Şikayetlerinizi dile getirdiğinizde Hekim kontrolünde sizlere tavsiye edilecek bu yöntemler oldukça kısa sürmekte bu yöntemler sayesinde yaşam kaliteniz artarak pedler veya hijyenik pilotlara gerek duymadan yaşamınızı sürdürebilir bu bezdirici durumdan kurtulabilirsiniz. Erkeklerde idrar kaçırma tedavisi Hekim önerisine göre ilaçlı olabilmekte ancak ağır inkontinans durumlarında protez uygulamaları ile yaşam kalitesi yeniden hastaya kazandırmaktadır. Erkeklerde idrar kaçırma tedavisi uygulanırken çeşitli protezleri kullanılmakta ve bu protezler ile yapay bir şekilde penise veya testislere yerleştirilen kas dokusu sayesinde hasta yeniden normal yollarla idrarını tutarak yaşamını sürdürmektedir.

Erkeklerde İdrar Kaçırma Tedavisi Ve Yöntemleri

Ağır inkontinans tedavi yapılmadığı takdirde öksürürken, gülerken, hapşırırken, otururken ya da yatarken veya eğilip bir şey kaldıracağı durumlarda elinizde olmadan idrar kaçırıyorsanız ve bu sorunu her gün yaşarken hayattan bezecek bir duruma gelebilirsiniz. İdrarınızı yaptıktan sonra dahi tam olarak bir boşalma hissine kapılıp rahat olmuyorsanız için hekiminize başvurmanız gerekmektedir. İnkontinansın tedavi edilebilmesi için pelvik taban kasları ve daha birçok mesane problemi dikkate alınmalı probleminize yönelik olarak işlemler gerçekleştirilmelidir. İnkontinans durumunda gerçekleştirilecek olan cerrahi yöntemlerle bu sorun ortadan kaldırılmaktadır. 20-30 dakika süren ameliyatlar veya protez yerleştirme işlemleri ile işlemler tamamlanarak sizin yeniden sağlığınıza kavuşmanız sağlanırken bir iki saat sonra ayağa kalkabilir ve rahat bir şekilde sağlıklı günlerimize geri dönebilirsiniz. Detaylı bilgi için http://www.idrarkacirma.net ziyaret edebilirsiniz.