Normal daire fiyatlarına göre daha uygun fiyatlı istediğiniz tarzda çeşitli modellerden beğenerek yapılacak evleriniz sizi hayalinizi kurduğunuz yuvanız için mutlu etmeye yetecektir. Prefabrik evim sitesinde edinebileceğiniz bilgilerle ne tür bir ev istediğinize karar verebilir, yaz kış kullanıma uygunluğu sebebiyle her zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Prefabrik Ev Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Prefabrik evde çatı en çok dikkat edilmesi gereken yerdir. Hem güzel izole olması hem de kaliteli malzemelerden yapılmış olması gerekir. Evin büyüklüğü sizin için yeterli olup olmadığı fiyatının bütçenize uygun olması ve evin kullanışlı olup olmaması incelemeniz gereken en önemli unsurlardır. https://prefabrikevim.com/ adresinden yapmış olduğumuz çalışmaları inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak isterseniz de bize ulaşabilirsiniz.

Prefabrik Ev fiyatları

Prefabrik ev için ayıracağınız bütçe sizi asla yanıltmayacaktır. Tercih ettiğiniz ev için harcanacak maliyet belli olduğundan sizlerde sonrasında herhangi bir sürpriz ile karşılaşmazsınız. Prefabrik ev fiyatları metrekareye ve kat sayısına göre değişkenlik göstermektedir. 40-45 metrekare tek katlı bir 20-25.000,00 TL iken, 70 metrekare ev 40-60.000,00 TL eğer istediğiniz ev çift katlı ise 55-90.000,00 TL aralığında değişmektedir.