Evlerin dekorasyonunda geniş yer kaplayan halılar her geçe gün yeni tasarımlarla kaşınıza çıkmaktadır. Evin dekorasyonlarında uyum saplaması için özenle seçilen halılar gün geçtikçe daha önemli bir rol oynuyor. Else halı ile evlerin modası artık yeni baştan yaratılıyor. Birçok modelin yer aldığı else halı her geçen gün kendini yenilemektedir. Son zamanlarda oldukça ön plana çıkan 3d halı oldukça talep görmektedir.

            Gerçekçi bir görünüme sahip olan bu halılar oldukça dikkat çekiyor. 3d halılar özellikle çocuk odalarında ve genç odalarında kullanılan bu halılar çok sevilmektedir. Yine koridorlarda ve diğer odalarda kullanılan bu halılar gerçekçi ve 3 boyutlu bir görünüm sergilemektedir. www.elsehali.com da birçok modeli görebilirsiniz. Yine çok tercih edilen modern halılar farklı desen ve modelleriyle sizleri beklemektedir. Bunun yanında dekoratif amaçlarla kullanılabilecek dekoratif halılar else halıda bulunmaktadır.

            Oldukça şık olan bu 3 de halılar çok modern bir görünüm sağlamaktadır. Ücretsiz kargo seçenekleriyle hızlı teslimat gerçekleştirmekteyiz. En güncel ve yeni ürünler else halıda bulunmaktadır. Yedi yirmi dört destek hattımız bulunmaktadır. Kapıda ödeme imkanları da bulunmaktadır.