Google'ın geçen senenin Pixel ve Pixel XL modellerinin devamı olacak amiral gemilerini hala görmedik. Pixel 2 telefonların Ekim ayında ortaya çıkması bekleniyor ve internete yeni sızan donanım özelliklerine bakacak olursak, beklediğimize değecek.

Sızan bilgilere göre, telefonun 2.4GHz Snapdragon 835 CPU'su, 4GB RAM'ı, 128GB dahili depolama alanı ve 4K destekli 12-megapiksel bir arka kamerası bulunuyor. Ön kamerası ise 7 megapiksel.

Bu özellikler Pixel 2 cep telefonlarıyla ilgili duyduğumuz daha önceki söylentilerle aşağı yukarı aynı, ve eğer bunlar doğruysa, Apple ve Samsung'un 2017'deki amiral gemileriyle başa baş olacaklar. Bu arada unutmayın, iki, belki de üç tane Pixel 2 telefonun ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Sızan özelliklerin en göze çarpanıysa 2,560 x 1,312 çözünürlük ve 5.6 inç ekran. Bu da demek oluyor ki bu daha büyük olan bir modelin özellikleri. Ayrıca Google'ın, Samsung Galaxy S8 ve LG G6 gibi 18:9 ekran oranına geçtiğini görüyoruz.

Tahmini Pixel 2 açıklanma tarihinden sadece dört ay uzaktayken ve söylentiler gelmeye devam ederken, şimdiye kadarki spekülasyonlara bakarak şunu söyleyebiliriz: Su geçirmez, kulaklık jakı olmayan ve nispeten pahalı telefonlar görmeye hazırlanın.