http://www.hurdayeri.com/ internet adresi Gür Metal Geri Dönüşüm firmasına ait bir internet sitesine aittir. Bu adreste firmanın hurda toplama, işleme konusunda yürüttüğü faaliyetler yer almaktadır.

            Yaptığı faaliyetlerin tüm detayı ile anlatıldığı internet sitesi aynı zamanda bir alım satım yani e-ticaret işletmesidir. Hurda alım satımının internet sitesinden yapılarak alanında gerçekleştirdiği öncü geri dönüşüm faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyen firmanın özellikle gemi hurdası alım satımında sergilediği başarılı çalışmalar ve sonuçlandırdığı projeler firmanın etiketi ve markası durumundadır.

             

 Gemi Çapası

             

            Gemi çapası firmanın alımını yaptığı gemi hurdalarındandır. Kalın ve işlenmesi zor olan bu hurdaların gemi sahiplerinden veya işletmelerinden alınarak firmanın tesislerinde işlenmesi, yeniden gemi çapası haline getirilmesi veya işlenerek farklı metal ürünlerin üretilmesinde geri dönüşüme kazandırılması firmanın uzman ve profesyonel çalışmaları ve çabaları sonucunda yeterli zaman ve koşullarda gerçekleştirilmektedir.

             

 Gemi Zinciri

            Gemi zinciri de gemi hurdası olarak firmanın satın aldığı hurdalardandır. İşlenmesi zor ancak firmanın makine ve teçhizat bakımından donatılmış yüksek teknolojili makineleriyle kısa sürede yüksek performansla işlenerek yeniden sektöre kazandırılması söz konusudur.