Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'le ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. En son Galaxy Note 8'e ait olduğu iddia edilen bir görüntüyü sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Galaxy Nte 8'in neye benzeyeceğini gösteren konsept tasarımlar ve renk seçenekleri ortaya çıktı.

Çift arka kamerayla geleceği söylenen Note 8, görsellerde firmanın Galaxy S8 ve S8+ modeline oldukça benziyor. Daha gelişmiş bir S Pen ile gelecek Note 8'in bu konsept tasarımlarında parmak izi tarayıcının ekranın altına gömüldüğü söylenebilir. Çünkü cihazın arkasında kamera kurulumu, flaş ve kalp hızı sensörü dışında bir şey bulunmuyor.

Kamera modülünü kendi üretecek

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Note 8'de kullanacağı kamera modülünü kendisi üreteceği söyleniyor. Samsung, Galaxy Note 8 modelinde kullanacağı ana kamerayı yan kuruluşu Samsung Electro-Mechanics ile geliştirecek.

Samsung, amiral gemisi modellerinde kamera söz konusu olduğunda bu alanda tecrübeli firmalarla işbirliği yapıyordu. Firmanın Note 8’de neden böyle bir karar aldığı merak ediliyor.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'le ilgili sızıntılar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.