İnce işler için inşaat sektörünün vazgeçilmezlerinden olan alüminyum profil oldukça yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Parçaların birleşimi ile meydana gelen bu ürün dekorasyonda da kullanılıyor. Alüminyum profil çeşitleri ile yapılan cam balkonlar sağlam bir özellik sergiliyor.

 Bu ürünler için gerekli modeller aynı zamanda http://www.yavuzaluminyum.com/ sitesinde bilgi veriliyor.

 Otomatik Kepenk Faydaları ve Yaygınlığı

            Bu ürünün en yaygın kullanıldığı yerler genellikle kuyumcular ve bankalardır. Olumsuz durumların yaşanmaması için önlem amacı ile kullanılan otomatik kepenk, beklenenin üstünde bir güvenlik duvarı oluşturuyor. Birçok güvenlik gereken alanda kullanılan otomatik kepenk, tasarımı ile de ön plana çıkıyor.

 Otomatik Panjur Kullanımı

            Evlerde yaygın olarak boy gösteren otomatik panjur, çeşitli tasarımları ile dikkat çekiyor. Uygulanacağı alana göre alınan ölçüler sonucunda hazırlanan otomatik panjurlar bir kumanda yardımı ile kontrol ediliyor. Zamanlayıcı özelliği ile çalışma zamanı ayarlanabiliyor ve ışığa hassasiyeti ile gün ışığına göre komutlandırılabiliyor.

 Fotoselli Cam Kapının Kullanımı Faydaları

            Yana açılan kapılar olarak da bilinen bu fotoselli cam kapı genellikle iş merkezleri, avm ve benzeri alanlarda toz ve soğuk havanın girmesi engellemek için kullanılıyor. Oldukça büyük etki gösteren bu kapıların kullanımı sonucunda özellikle kış günlerinde sıcak hava içerde kalarak yakıt tasarrufunu da beraberinde getiriyor. Giriş ve çıkışların sık yapıldığı alanlarda kullanılması sonucunda yarattığı etki gözle görülür niteliktedir. Harekete duyarlı sensörü ile hareket algıladığında açılır.