MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden Suriye'de 3 askerin şehit olması ve AP'nin 'Türkiye ile müzakereler dondurulsun' kararına ilişkin açıklamalar yaptı. Bahçeli, "Artık ok yaydan çıkmıştır. Milletimizi ve vatanımızı tehdit eden terör örgütleri her nerede iseler bulunup yok edilmelidir. Kaçış yoktur.MHP, Türk milletinin kuyusunu kazanlara, intikam kuyruğuna girenlere düşmandır, bunlara karşı devlet ve milletiyle yan yanadır" dedi.

SKANDAL KARARA EVET DEDİLER
Avrupa Parlamentosu, Türkiye’nin AB ile devam eden müzakerelerinin geçici olarak dondurulmasını tavsiye eden tasarıyı pişkince kabul etti.
Siyasi mahiyetli ve hukuken bağlayıcılığı olmayan bu skandal karara 479 parlamenter evet, 37’si hayır, 107’si de çekimser oy kullandı.
AP, terörizme yakasını kaptırdı. Türkiye’ye samimiyetsiz ve soğuk bakışını tescil ettirdi. Ve art niyetini tekrar gözler önüne serdi.

Türk milleti, AP’nin kararını reddetmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi de bu temelsiz ve omurgasız kararı telin etmektedir.
ARTIK OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR
Diğer yandan, Fırat Kalkanı Harekatı’nda üç ay geride kalırken, sınır ötesinden kara haberler de gelmeye devam etmektedir.

Sabaha karşı, katiller tarafından düzenlenen hava saldırısında, 3 Mehmedimiz şehit, 1’i ağır olmak üzere 10’nu da yaralanmıştır.
Şehitlerimize Allah rahmet, ailelerine, milletimize, silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı; yaralılara da şifa diliyorum.

Türkiye’nin milli bekasını güvenceye almak, sınır emniyetini tesis etmek için yaptığı operasyonlar meşrudur, haklıdır ve vazgeçilmemelidir.
Artık ok yaydan çıkmıştır. Milletimizi ve vatanımızı tehdit eden terör örgütleri her nerede iseler bulunup yok edilmelidir. Kaçış yoktur.

MHP, Türk milletinin kuyusunu kazanlara, intikam kuyruğuna girenlere düşmandır, bunlara karşı devlet ve milletiyle yan yanadır.