VAKİT PARTİ TUTMA, TARAF TUTMA VAKTİ DEĞİL; VAKİT BİRLİK OLMA VAKTİDİR...

7 Ağustos 2016 Pazar günü Yenikapı Miting meydanında yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingine tüm halkımız davetlidir.

KEMERBURGAZ MEYDANDAN ARAÇ KALKACAK!
Araçlar saat 14.30 da Kemerburgaz Meydanından kalkacaktır. Otobüslerle Eyüp Sultana geçilecek, oradan da Teknelerle Miting alanına gidilecektir.



Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde sahne alacak sanatçılar belli oldu


İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacak sanatçılar belli olmaya başladı. Müzik sektörünün %60’ını temsil eden Emre Müzik’in sahibi Hüseyin Emre, Avrupa Müzik’in sahipleri Cengiz Erdem ve Deniz Erdem ile DMC’nin Genel Müdürü Samsun Demir, sanatçılarına yaptıkları mitinge katılma çağrısına olumlu cevap aldı.

Aralarında Türkan Şoray, Ferhat Göçer, Ahmet Özhan, Kibariye, Ümit Besen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman, Ziynet Sali, Özgün, ENBE Orkestrası, Garo Mafyan ve Burcu Güneş’in de olduğu üç şirketin sanatçıları Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde yerlerini alacak.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılacak olan müzik yapımcıları doğrudan bir davet almaksızın harekete geçtiklerini belirterek
Davete gerek yok. Gün birlik ve beraberlik günü” dedi.


Kılıçdaroğlu Yenikapı'ya gidiyor
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Ağustos'taki mitingde konuşma yapacak. 
Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Sayın Kılıçdaroğlu'nun da orada olmasını istiyorum" diyerek Kılıçdaroğlu'na mitinge katılması yönünde çağrı yapmıştı, Başbakan Binali Yıldırım da CHP Lideri'ni arayarak daveti yinelemişti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mitinge katılacağını duyurmuştu.