İnternet'te yeni nesil yazıları ve kadın sitelerini sıklıkla takip eden ve yenilikçi girişimleri takdir eden biri olarak söyleyebilirim ki son zamanlarda dikkatimi çeken http://kadinayonelik.com/ sayfası gerçekten takibe değer. Oldukça eğlenceli bir dil kullanarak yazılan gerçekçi yazılar ve araştırmalardan derlenerek yapılan cilt bakımı formülleri oldukça güzel. Bu sayfanın en çok sevdiğim yanlarından bir tanesi de yazarların hayata dair oldukça haklı tespitleri. Artık standartlaşan bloggerlara inat ve yeni nesil annelerine bir tepki olarak oluşturulmuş bir site diyebilirim.

Site içinde yer alan yazılarda ele alınan konular ve işlenen hayat oldukça gerçekçi. Son zamanlarda ortaya çıkan size Amerikanın bir eyaletinden hayat bildiri edası yok. Tamamen sizinle aynı duyguları ele alan ve gerçekçi sıkıntılarla baş etmeye çalışan kadınlar tarafından ele alınmış yazılar. Bu nedenle bana oldukça samimi ve içten geldi. Üstelik konunun uzmanı edasıyla bilmişlik taslayarak değil de bazen de son dönem sosyal medya girişimlerini tiye alarak yazılan yazılar. Makyaj, güzellik, cilt bakımı, ilişkiler aklınıza gelen birçok farklı konu da yazılar yazan ve bunları gerçekçilik etrafında toparlayan bir kadın hareketi de dememiz mümkündür.

Biraz amatör olsalar da ben şunu söyleyebilirim ki bu site tutar ve bu yazarlar da oldukça çok sevilir. Bir yazısını okumuştum mesela yazarların bana oldukça samimi gelmişti Bebek kıyafetlerine yatırılan gereksiz paranın ne kadar gereksiz olduğundan ve bunların ne kadar normalleştirildiğinden bahsediyordu. Bu aslında gerçeklik taşıyor. Artık sosyal medya üzerinden birbirlerini sadece para harcamak için güdüleyen kadınların haricinde bu tarz kadınların da bir şeyler yapmaya çalışmasını da canı gönülden destekliyorum diyebilirim. Artık sosyal medyanın da etkisiyle farklılaşan hava atma isteği ve bunun gereksiz bir faaliyet olduğu sıklıkla dile getiriliyor sayfada bununla da kalmayıp kendi gerçek hayatları üzerinden verdikleri örneklerle aslında var olan kadınların hayatlarına dikkat çekiyor da diyebiliriz. Bu site hakkında aslına bakılırsa oldukça uzun soluklu yazabilirim ve bu ekibi inanın canı gönülden tebrik ederim. Okumanızı da ısrarla tavsiye ederim elbette.