Gitmek istediğiniz ülke için vize işlemlerini en hızlı şekilde tamamlamanıza yardımcı olan Euro Asia, tecrübe sahibi ekibi ile birlikte sizlere üstün kalitede hizmet sunmaya devam etmektedir. Eksiksiz ve usulüne uygun olarak başvuru dosyanızı hazırlayan profesyonel ekip, sizlere bu anlamda zamandan kazandırmaktadır. Başvuruları sonuçlandırmaya yetkili olan mercii Belçika büyükelçiliği ve Belçika Başkonsolosluğudur.

            Belçika vizesi için gerekli evraklar duruma göre farklılık gösterebilmektedir. Başvuru dosyasına vize başvuru formu eksiksiz olarak doldurulup eklenmelidir muhakkak.

            Belçika vize başvurusu genel olarak 15 gün içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Ancak seyahat öncesi 20 günlük süreçte Belçika vizesi işlemlerinize başlamanız faydalı olacaktır. Geç başvurmanız durumunda yaşanan aksiliklerde vizeniz seyahat tarihinize yetişmeyebilir. Belçika Büyükelçiliği gerekli gördüğü durumlarda başvuru yapan kişiyi çağırabilir ya da ek evraklar isteyebilir.

            Başvuru evraklarının eksiksiz ve sorunsuz olarak hazırlanması vize başvuru sürecinizin daha kısa sürede tamamlamasını sağlar. Euroasia, deneyimli çalışanları ile birlikte bu konuda sizlere yardımcı olmakta ve dosyasını sorunsuz bir şekilde hazırlamaktadır. Belçika vize başvurusu ve gerekli tüm evraklar hakkında daha ayrıntılı bilgilere belcikavizesi.org adresinde yer almaktadır.