eteoroloji'nin verilerine göre, İstanbul bayramı parçalı bulutlu bir gökyüzüyle geçirecek. Hava sıcaklığı 30 derece bandında seyredecek, kentte yağış beklenmiyor.

Pazartesi günü İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini bildiriyor.

Başkent Ankara'da, Meteoroloji verilerine göre bayramın birinci ve ikinci günü sağanak yağış görülecek. Pazar günü gündüz saatlerinde 33 dereceyi görecek sıcaklık, yeni haftanın ortasında beş derece birden düşecek ve 28 dereceye inecek.

Yurt genelinde bayram haftasında İç Ege, Karadeniz, Adana ve Mersin çevresi ile Doğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. 







ANTALYA VE BODRUM YAĞIŞ ALABİLİR

İzmir'de gökyüzü zaman zaman bulutlu olacak ve bayram süresince sıcaklık 30 derece civarında seyredecek. Tatil merkezi Çeşme'de de hava açık ve sıcaklık İzmir'den iki derece daha düşük.

Turizm merkezi Antalya'da hafta sonu 35 dereceyi bulacak hava sıcaklığı, bayramla birlikte 30 derecelere düşecek. Kentte Çarşamba günü sağanak yağmur bekleniyor.

Bir başka tatil kenti Bodrum'da sıcaklık 34 derecenin altına inmiyor ancak Meteoroloji salı günü gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini bildiriyor.