At biniciliği, ilginç ve heyecan verici olan ve özelliklere atlara karşı büyük ilgisi olan kişilerin başvurduğu ve at binicilik kursu verilerek öğretilen bir hizmettir. Bu anlamda 2001 yılında yapımına başlanmış olan Olimpos Atlı Spor Kulübü, 2003 yılında tamamlanarak hizmetlerine başlamıştır. Atlara binmeyi, atlarla gezmeyi, at yarışlarında yer almayı ve bir at ile arkadaş olmayı ayrıcalık olarak gören kişiler at binicilik kursu almaktadırlar. Olimpos Antalya at binicilik kursu ve atlı spor kulübü olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Ayrıca at binicilik okulu da olan Olimpos, istekleri olan kişilere ata binmeyi öğreten alanında uzman ve deneyimli bir kadroya sahiptir.

At Binicilik Kursu Kimlere Verilmektedir?

Olimpos tarafından en deneyimli kişiler tarafından verilen at binicilik eğitiminde hem yetişkinler hem de çocuklar yararlanmaktadır. Çocuklar at binicilik kursu için 4 yaşına girmiş olmalıdırlar. 4 yaşından küçük çocukların bu sporu yapması ve kursu alması tehlikeli görüldüğü için yaş konusunda dikkat edilmektedir. Çocuklara verilen at binicilik kursu ile hem fiziksel aktivite sağlanırken hem de tarih eğitimine tabi olmaktadırlar. Ayrıca çocuklarda hayvan sevgisinin de artması bu şekilde sağlanmaktadır.

At Binicilik Kursu Çeşitleri ve Binicilik Kursu Fiyatları

Verilen at biniciliği kurslarında birçok yöntem ile kurslar verilmektedir. Sağlanan at binicilik kursu dışında at binicilik eğitmenliği kursu da verilmektedir. Bu sayede deneyimli öğreticilerin de yetiştirilmesi sağlanmaktadır. At biniciliği sporuna başlamak isteyen herkese Olimpos Antalya At Binicilik Spor Kulübü tarafından uzman ve deneyimli kadro ile hizmet verilmektedir. 101 dönüm arazi sahibi olan Olimposta, en iyi binicilik kursu fiyatları verilmektedir. Çocukların eğitimlerinde pony türündeki minik atlar tercih edilmektedir. Bu sayede çocuklar ata binme ve attan inme konusunda daha çok rahat ederek, kurstan daha fazla fayda sağlamaktadır. Bu nedenle Olimpos at binicilik kursu diğer birçok yere göre iyi avantajlar sağlamaktadır.

At Binicilik Kursu Fiyatları

Olimpos Atlı Spor Kulübü tarafından at binicilik kursu dışında günlük olarak ata binme hizmeti de verilmektedir. En konforlu olacak şekilde bu sporu yapmak isteyen herkese günlük de olsa kapılar açılmaktadır. Birçok farklı at türü yer almaktadır. Gelen ziyaretçilerin hepsi, istediği hizmeti alarak Olimpostan ayrılmaktadır. Gelen kişilere verilen hizmetlere göre fiyatlar değişmektedir. Ancak Olimpos Atlı Spor kulübü, fiyattan çok müşteri memnuniyetine önem verdiği için müşterilerine fiyat konusunda da kolaylık sağlamaktadır. Verdiği kaliteli hizmetin karşılığında diğer yerler gibi uçuk fiyat politikası uygulanmamaktadır. At biniciliği ve diğer bütün hizmetler ile ilgili daha fazla bilgi almak için http://www.olimposatlisporkulubu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.