Araç kurtarma, konusunda kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmek için haftanın her günü saat boyunca çalışmaktayız. Araç kurtarma sırasına araçlarınıza gereken tamir işlemleri profesyonel ekiplerimiz tarafından süratle yapılarak, elinize çalışır vaziyette istediğiniz yere teslim etmekteyiz. Anadolu yakasında en çok araç kurtaran ve araç çeken firmalar arasında ilk sırada yer almaktayız. Anadolu yakasını yakından tanımamızın haricinde sizlere en yakın olan araç kurtarma firmasıyız. Kurtarma hizmetimiz sırasında araçlarınızı istediğiniz yere, güvenli bir şekilde çekmekteyiz. Araç kurtarma hizmetimizi, eğitimli personellerimiz tarafından gerçekleşmektedir. Kurtarma hizmetimizde yaklaşık araca müdahale süreci minimum 15 dakika, maksimum ise 1 saat içinde civarındadır.

 Araç Çekici Hizmeti

            Araç çekici hizmetimizde kaliteyi uygun fiyatlar eşliğinde siz değerli müşterilerimize vermekten onur duyarız. Nasıl ve her nereden olursa olsun, aracınızla mahsur kaldığınız durumlarda gece gündüz ayırt etmeksizin bulunduğu yerden hızlı ve güvenilir bir şekilde özel çekici araçlarımız ile kurtararak istediğiniz yere teslim ediyoruz.

 Yol Yardım

            Aracınızda kaynaklanan en ufak sorunlar yüzünden yolda kalmamanız için yol yardım yardım hizmetimizde mevcuttur. Hafif arıza durumlarında gereken müdahaleyi yaparak yolda mahsur kalmadan devam etmenizi sağlamaktayız.

            Oto kurtarma konusunda her zaman yanınızda olan firmamız, araç kurtarma, çekici, yol yardımı gibi her türlü hizmetleri kaliteli ve uygun fiyat garantisiyle bir arada sunmaktadır. Dilerseniz tüm hizmetlerimize http://yavuzotokurtarma.com/ İnternet adresimizde bakarak, ihtiyaç duyduğunuz anda bizlere ulaşabilirsiniz. Yolda kaldığınızda sizlere bir telefon kadar uzağız. İnternet sitemizden telefon numaralarımıza ve mail adresimize ulaşabilirsiniz. Unutmayın insan hayatı her şeyden önemlidir. Yıllardır bunun için hizmet vermekte ve hizmetlerimizi daha da öteye götürmekteyiz.