Amerika’da Şirket Nasıl Kurulur?

            Herkesin hayali olan Amerika'da şirket kurmak için izlenmesi gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Bu süreç, Amerikan yasasını bilmeyen kişiler için eziyet olabileceği gibi zaman kaybına da sebep olabilmektedir. Amerika firma kuruluşu yapmak isteyen kişiler, Amerikan kanunları gereği Amerikan vatandaşları gibi aynı süreçten geçmektedirler. Bunun sebebi ise küresel birçok şirketin yer aldığı Amerika’ya yatırım çekmeyi kolaylaştırmak içindir.

 Amerika’da Şirket Kurmanın Aşamaları

            Amerika şirket kuruluşu için öncelikle şirket ismini belirlemeniz gerekmektedir. İsmini belirlediğiniz şirket, başvuru yaptığınız eyaletin Division of Corporations kısmına eklenecektir. Daha sonra ise yasal bir adres belirleyerek, tüm evrakları takip etmek ve almak için yasal bir temsilci belirlemelisiniz. Üstelik Amerika’da yaşamıyorsanız yasal temsilci bulundurmak zorundasınız. Temsilci belirledikten sonra Amerika şirket kuruluşu için kurmak istediğiniz şirketin bağlı olduğu eyalete başvuru yapmalısınız. En son aşamada ise EIN (Employer Identification Number) yani işveren sicil numarası almanız ve banka hesabı açtırmanız gerekmektedir.

 Amerika’da Şirket Kurma Danışmanlığı

            Tüm bu işlemler bilmedikleri bir ortama yatırım yapmak isteyen şirketler için zor ve vakit alıcı olabilmektedir. Bu hususta danışmanlık yapan firmamız, Amerika’da şirket kurma işlemlerinizde sizlere destek olmaktadır. Hızlı ve güvenli bir şekilde verdiğimiz hizmetlerle Amerika’da kolaylıkla şirket açabileceksiniz. Siz de hizmetlerimizle ilgili bilgi almak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 http://www.amerikasirket.com/