Alarko marka kombilerinizin tüm modellerinde servis vermektedir. Satın aldığınız ürün Alarko kombi servisi tarafından evinize getirilerek kurulumunun yapılması ve çalışır durma getirilerek size teslim edilmesinin yanı sıra olası arıza ya da bakım hizmetlerinde de size destek verir.

Kombiler doğal gaz ile alışma faaliyetini sürdürüp suyun ısıtılması ile hem radyatörden hem de musluğunuzdan sıcak suyun sürekli olarak gelemsini sağlayarak size rahatlığı ve konforu yaşatır. ürününüzün teslimatında size kombinizin çalışma durumunu, yaz ve kış ayarlamalarının nasıl yapılacağını, olası küçük arızalarda hangi önlemlerin alınması ve arızaların nasıl giderileceğinizi dair bilgileri sunar.

Kombi arızaları genellikle radyatör peteğinin ısınmaması ya da sıcak suyun akmaması şeklinde olup bunların yaşanmasının sebebi ise su basıncında yaşanan azalma olarak görülür. Kombinizde bulunan panelden su basıncının birin altın olduğunu görüyorsanız buna müdahale etmeniz suyun ısınması için ya da peteklerin ısınması için yeterli olacaktır. U basınının 1,5 ve 2 bar arasında olması önerilir.

Alarko kombi servisi Alarko marka kombi cihazınızda oluşacak olan arızalar için ulaşabileceğiniz bir adrestir. Uzman ve konusunda profesyonel olan personelli ile sizlere hizmet sunan Alarko kombi servisi, öncelikle arızanız ile ilgili bilgi vermenizi ister. Alınan bilgile doğrultusunda hizmet sunmak için en yakın zamanda evinizi ya da iş yerinizi ziyaret ederek arızanın giderilmesini sağlar.

kombinizde oluşan su sızdırma ya da damlatma, ateşleme sorunu, peteklerin üst kısmının sıcak olup alt kısmının ısınmaması, kombiden ses gelmesi gibi durumlarda hizmet sunarak cihazınızın sorunsuz olarak çalışmasına destek verir.

Kombinizin daha az arızalanarak daha uzun ömürlü olması için aynı zamanda bakım işlemlerinin de düzeni olarak yapılması öneriliyor. Alarko kombi servisi gerekli olan bakım işlemlerinizin de gerçekleştirilmesini sağlar. Kombinizin altı ayda bir bakım işleminin yapılması gerekiyor. Kombi bakımında en az sene de bir kez bakımın yapılması önerilirken özellikle yaz ayında bakım yapılarak kış aylarında hazırlıklı olunması da tavsiye ediliyor. Yazın yapılacak olun bakım kış aylarında daha ideal bir sıcaklığa kavuşarak daha sorunsuz bir kış dönemi geçirmenizi sağlar.

Kombi kullanımı oldukça kolay ve son derece işlevseldir. Kombinizin bakımlarının düzenli olarak yapılası neticesinde ömrü de uzar. Garanti olarak kombilerin marka ve modellerine göre farklı zaman dilimleri veriliyor. Bazıları 2 yıl garantili olup bazı kombi modelleri ise 3 yıl olabiliyor. Bu dönem içinde ücretsiz olarak arıza bakımlarınızın gerçekleştirebilirsiniz.

Kombinizin kullanım kılavuzunu inceleyip, servisin talimatları doğrultusunda kullanım yapmanın yanı sıra su basıncı, sigortası, vanalar ile ilgili de takibin yapılması ile kullanımında her hangi bir sıkıntı yaşamayacağınız yegâne elektronik cihaz olan kombi sıcak havanın ve sıcak suyun daima sizin ile olmasını sağlar.

Net Kombi Servisi Olarak 7/24 Servis hizmetimiz vardır.

Tel: 0212 627 27 22

7/24 Acil kombi servisi Tel: 0542 653 50 33