New Göktürk Dergisi okurlarımıza özel Kenan Yılmaz Web Tasarım'dan %20 indirim 

+ Yönetim Panel
+ Alan adı ve hosting dahil
+ Google ve diğer arama motorları ile uyumlu
+ 1 hafta içinde teslim
+ Sosyal medya entegrasyonu dahil
+ Görsel ve içerik dahil
+ Limitsiz destek
+ Türk Ticaret Kanunu'na uygun

Kenan Yılmaz Web Tasarım

Kurulduğu tarihten bu yana interneti kullanarak müşterilerinin pazarlama faaliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olacak çözümler üretmek için çabalamıştır.

Kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, haber portalları, ekonomik yönetilebilir web siteleri ve özel yazılımlar geliştirmiştir. Kurumsal bir web sitesi ile asıl hedefimiz hızla gelişen teknolojinin getirmiş olduğu karmaşık iş hayatını pratik hale getirmektir. Web sitesinin bulunabilirliği müşterimiz kadar bizim için de önem taşır. Web tasarım projelerini gerçekleştirirken sitelerin arama motorlarında bulunabilmelerini kolaylaştıracak her türlü tedbiri almaya özellikle itina göstermekteyiz. SEO çalışmalarımız ile markaların bilinirliğini arttırarak, bülten, medya planlama konularında da destek veriyoruz.

Kenalp Web Tasarım dijital iletişim çözümleri olarak, web tasarım, konsept geliştirme, e-katalog, seo danışmanlığı, sosyal medya hizmetleri, web sayfası tasarımı, toplu mail gönderim programı, digital katalog, google reklam paketi, kurumsal website, google reklam verme, e-ticaret sitesi, kurumsal seo, sosyal medya danışmanlığı, Google adwords, google reklamları ve daha fazlası ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

50’ye yakın farklı sektörde 200’den fazla projeye imza atan Kenalp Web Tasarım, 2014 yılında yeni web projeleri ve sosyal medya çalışmaları geliştirerek Türkiye internet pazarında farklılıklar oluşturmaya devam etmektedir…

Adres : Göktürk Merkez Mah. 2. Kaynak Sk. No:11/B Göktürk – Eyüpsultan / İSTANBUL
Web: www.kenanyilmaz.org