Ağustos ayı  itibariyle  yoğun bir tempoda sınav hazırlık sürecine başlayan  ve bugüne kadar bu tempoyu hiç düşürmeden çalışmalarına devam eden  8. Sınıf öğrencilerimize ve sınava katılacak tüm öğrencilere  23-24 Kasım tarihlerinde uygulanacak olan Teog (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavlarında başarılar dileriz.
 
 Mayıs 2016 tarihinde  kapılarını  HB Akademi olarak  öğrenci ve velilerine açan merkezimiz Eylül 2016 dan beri Özel Özne Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi ismiyle MEB’e bağlı bir kurum olarak varlığını sürdürmeye devam etmektedir.6.,7. Ve 8. Öğrencilerine yönelik butik hizmetle Göktürk’te fark yaratan Özne Etüt Eğitim , Teog hazırlık çalışmalarının yanı sıra okulların müfredatlarına uygun olarak hazırlanan okul destek çalışmalarıyla öğrencilerin  okul sınavlarında başarılı olmasını ve liselere güçlü bir akademik donanımla hazırlanmasını hedeflemektedir.,

Özne ,merkezi sınav süreçlerine profesyonel hazırlık ve dersaneciliğe uzun yıllarını vermiş kurucuların ,alanlarında uzman bir eğitmen kadrosuyla bir araya gelmesiyle kurulmuştur.

Özne’ de  10-12 kişilik sınıflarda gerçekleştirilen grup içi öğrenme ,bireyselleştirilmiş etüt destekleriyle pekiştirilmektedir.Müfredata uygun olarak hazırlanmış kaliteli yayın setlerinin kullanımıyla öğrencilerin öğrenme süreçleri desteklenir aynı zamanda her sınıf seviyesine uygun olarak ayrı ayrı uygulanan deneme sınavlarıyla ölçme –değerlendirme sağlanmış olur.Öğrencilerimize yıl içinde kurum içi deneme  sınavlarının yanı sıra Türkiye geneli  deneme sınavları da uygulanarak sıralamadaki yerlerini görme olanağı verilir.

Velilerimiz ve öğrencilerimizi  daha detaylı bilgilendirme   ve tanışma için Göktürk’ün en seçkin lokasyonunda yer alan merkezimize bekliyoruz.
 
Adres:
İstanbul Caddesi No:1 Genç Plaza Kat:3 (Yapı Kredi Bankasının Üst Katı) Göktürk
Tel : 0212 322 23 26
Gsm :  0552 212 23 26
Web : www.ozne.com.tr