New Göktürk WhatsApp ihbar hattı 0546 273 80 56

New Göktürk WhatsApp ihbar hattımıza bir okurumuzun gönderdiği şikayet; 
Okulların açılması ile İstanbul Eyüp ilçesi Göktürk Mahallesi Göktürk Caddesinde başlayan trafik sorunu hat safhaya ulaştı. Gelişi güzel park eden araçlar ve ters yönde ilerleyen araçlar caddede adeta saç baş yolduruyor. Cadde esnafı ve mahalle sakinleri korna sesi bağrışmalardan ciddi derecede rahatsız olduklarını dile getirdi.

New Göktürk olarak, en kolay yoldan haberlerimize erişmeniz için, artık WhatsApp ihbar hattı devrede. Artık takip ettiğiniz New Göktürk'e haber önerilerinizi, ihbarlarınızı ve düşüncelerinizi kolayca ulaştırabilirsiniz.

WhatsApp hattı ile video ve fotoğraflarınızı en kolay yoldan eriştirebilirsiniz.
Bunun için tek yapmanız gereken 0546 273 8056 nolu telefon numaramıza çektiğiniz fotoğrafı veya video'yu göndermek.

Ayrıca bizlere sosyal medya adreslerimizden yazabilirsiniz. 
facebook  
twitter 
instagram 
 
Okur hattına sadece New Göktürk ile ilgili düşüncelerinizi değil, haber önerilerinizi de iletebilirsiniz. “Gönüllü muhabir” olmak isteyen herkese sayfalarımız açık. Görüşlerinizi, eleştirilerinizi, çevrenizde gördüğünüz, duyduğunuz haberleri, çektiğiniz fotoğrafları bize gönderin, değerlendirmeden sonra New Göktürk dergimizde veya www.newgokturk.com da yayınlayalım.

0546 273 8056 New Göktürk WhatsApp hattına yayınlanmasını istediğiniz görselleri gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz videolar deneyimli muhabirlerimiz tarafından değerlendirilip haberleştirilecektir.



New Göktürk WhatsApp ihbar hattımıza bir okurumuzun gönderdiği şikayet : Okullar Açıldı Göktürk'te Trafik Durma Noktasına Geldi !


New Göktürk WhatsApp ihbar hattımıza bir okurumuzun gönderdiği şikayet : Okullar Açıldı Göktürk'te Trafik Durma Noktasına Geldi !