Göktürk esnafının bir araya geldiği geleneksel hale gelen New Göktürk Esnaf iftarı 14 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşti.

GÖKTÜRK'TE BİR İLK - BÜTÜN ESNAF BİR ARADA

New Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi  Kenan Yılmaz  ''Göktürkte bu sene ikincisini gerçekleştirdiğimiz iftara 100'den fazla esnaf katıldı, bir o kadarıda çeşitli nedenlerden dolayı maalesef katılamadı. Esnafin bir araya geldiği ikinci olan bu yemek programızda herkesin mutluluğu yüzünden okunuyordu. Bu sene daha kapsamlı bir şekilde organize edip Kemerburgaz Kemer Garden'da tüm Göktürk esnafını bir arada gördük. İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 

Arelia Flowers & Events - Hüseyin Avni Özkan eşi Nisa Özkan ve Sinem Özkan 
''Göktürk'e bir ilki gerçekleştirdiniz. Birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu göstermesi açısından bu tarz organizasyonlar çok önemli. Bunu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Kenan Yılmaz Arelia Çiçek ailesine ayrıca teşekkür etti. Tarafımıza yaptığı açıklamada ''Bugüne kadar düzenlediğimiz bütün tanıtım gecelerimizde Arelia Çiçek ailesi hep yanımızda oldu. Hazırladıkları birbirinden güzel aranjmanlar ile gecelerimize, açılışlarımıza daima renk kattılar. Arelia Çiçek ailesi adına Hüseyin Avni Özkan'a ve Sinem Özkan'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum.  '' dedi  

Kenan Yılmaz yaptığı konuşmada aramıza katılamayan istanbul il meclis üyesi Adem Koçyiğit ,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp meclis üyesi Mustafa GülSeçkin Turan , Yahya Sünnetçi ve Göktürk Karakol Komiseri İsa bey yanı sıra Eyüp İlçe Jandarma Komutanını Yüzbaşı Sadık Tatar  telefonla bizzat arayıp, gelemedikleri için üzgün olduklarını, bir daha ki sefere katılacaklarını bu tarz bir organizasyonu desteklediklerini, esnafın bir arada olduğu programların daha sık düzenlenmesinin faydalı olacağını söylediler.