New Göktürk Dergisi 18. Sayısı tanıtım gecesi Göktürk Kültür merkezinde kutlandı.

Geceye Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yanı sıra, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Levent Karaduman'dan sürpriz

Hattat Levent Karaduman sürpriz yaparak New Göktürk ailesine sanata vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdim etti.

New Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Kenan Yılmaz yaptığı konuşmasında ‘Göktürk’te hedeflerimizi hep yüksek tuttuk. Her sayımızda tanıtım gecesi düzenleyerek Göktürk halkını ve esnafını bir araya getiriyoruz. Dergimizin tanıtım gecesinde sahne alacak olan sanatçılarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 32 sayfa 500 tiraj ila başladığımız dergimizde şimdi 120 sayfa 5.000 tiraja ulaştık. New Göktürk artık İstanbul genelinde sayılı medya kuruluşları arasında yer alıyor. Arkasına böyle bir birikimi ve gücü olan New Göktürk'ün ekibi , köşe yazarları ve katkıda bulunan onlarca kişi ile böyle güzel bir çalışma ortaya çıkarması takdire şayandır, herkese gecemiz katıldığı için çok teşekkür ediyorum'' dedi.


Remzi Aydın : New Göktürk Farkı!

Eyüp Belediye başkanı Remzi Aydın yaptığı konuşmasında ‘ New Göktürk Dergisi’in ilk sayısını hatırlıyorum. Derginin ilk sayısının tanıtım gecesinde tanışmıştım Kenan kardeşimle. Geçen süre zarfında gözle görülür yol kat ettiler. Yürekten tebrik ediyorum kendilerini, gerçekten çok güzel işler başarıyorlar, Sadece basılı bir dergi değil , sosyal medya , televizyon programları ile çok yoğun çalışıyorlar.  
 

Sanatçılardan Konser!

Gecede , Eyüp Bıçak , Faruk Emre , Hakan Yiğit , Hilal Silan, İlhan Gül, İpek Demir, Mutlu Genç, Onur Karan, Ünsal Yörür, Zafer Eyri,  sevilen şarkılarını seslendirdiler.


Faruk Emre


Eyüp Bıçak


Zafer Eyri


Ünsal Yörür


Onur Karan


Mutlu Genç


İpek Demir


Hilal Silan


Hakan Yiğit