Namlı’da   7:30’dan akşam 10’a kadar kahvaltı servisi yapılıyor. Öğlenleri  tencere yemekleri, ızgara ve zeytinyağlı çeşitleri bulunan Namlı’da akşam 10’a kadar ızgara çeşitleri dahil çok zengin bir yemek menüsü bulunuyor, üstelik en keyifli tarafı da kendi tabağınızı kendiniz yaratmanız yani siz büfede seçiyorsunuz yemeğiniz masanıza servis ediliyor. En önemlisi herşey taze ve günlük…

4İthal kahvelerin yanındaki tatlı çeşitleri de kahve keyfinizi tamamlıyor.
1400 ‘e yakın ürünle mahalle şarküterisi olma özelliği olan Namlı’da çok çeşitli kahvaltılık ürünler bulacaksınız. Ürünler Türkiye’nin dört bir yanından,  Namlı’ya özel üreticilerden tedarik ediliyor bir farkla; et grubu üretimi tamamen Namlı’ya ait.

Peynir çeşitleri içinde Ezine peyniri, Kars gravyeri, Trakya kaşarı ve her bölgeye ait en özel peynirleri deneyebilirsiniz. Otuza yakın zeytin çeşidiyle de bir o kadar iddialı görünüyor.  Ayvalık bölgesinin dışında Hatay’ın özel zeytinyağını da bulacağınız mağazada farklı bölgelerin bal çeşitleri de denemeye değer görünüyor. Özellikle Siirt Pervari’nin petek ve karakovan balları ender bulunanlar arasında…
Helva severler için de Ödemiş helvası denemeye değer.

Organik ve glütensiz ürün yelpazesinde de çok sayıda ürün çeşidi olması bu tarz beslenmeyi tercih edenler için güzel bir alternatif sunuyor.

Namlı gurme’ninSinasos avluda yer alan bahçesinde keyifli zaman geçirebilir dilerseniz üst katta şömine başında özel davetler verebilir, çocuklarınız oyun parkında eğlenirken siz de arkadaşlarınızla ev sıcaklığında vakit geçirebilirsiniz.
Namlı gurmeye Göktürk’e hoşgeldiniz diyor ve herkes için keyifli bir buluşma yeri olmasını diliyoruz