TRT Kent Radyo İstanbul Radyo Programcısı ,Posta Gazetesi Karnaval Astroloji Yazarı ve Radyo İletişim Danışmanı Mine Ayman New Göktürk Dergi'sinde sizlerle.

Mine Ayman Kimdir?
28 Ekim 1980 yılında İstanbul’da doğdu. 1993 yılında radyo programı yapmaya başladı ve yıllarca bir çok ulusal radyoda yayın yaptı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunu. Pera Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi’nde Toron Karacaoğlu’ndan diksiyon ve tiyatro eğitimi aldı. Bir çok dizi filmde oyunculuk yaptı.

106.6 TRT Kent Radyo İstanbul'da hafta içi her gün 21:00-23:00 saatleri arasında "Enikonu Sohbet" adlı programı sunuyor ve müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlıyor. 2010 yılından bu yana sanatçılara radyo iletişim danışmanlığı da yapan Mine Ayman, aynı zamanda www.sozmuzik.com adlı sitede müzik yazarlığı yapıyor. Astroloji eğitimini, "Astroloji Türkiye" okulundan alan Mine Ayman, beş yıldır www.posta.com.tr adresinde yazıyor ve üç yıldır Posta gazetesinin Karnaval ekindeki “Mineccim” adlı köşesinde, her pazar haftalık burç yorumları yayınlanıyor.