2015 Erken seçimleri MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Aslangazetemizi ziyaret etti.  Ziyaretimize MHP Eyüp ilçe başkanı Halil Feyizoğlu da katıldı.


Gençlerin sesi olmak için siyasete girdim
Madde bağımlılığına karşı "Gel Kardeşim" adıyla sosyal sorumluluk projesini başlattık.Gel kardeşim kampanyası ile Türkiye genelinde İstanbul dışında 43 ilde 86 üniversiteyi gezdik. 30bin öğrenci ile birebir görüştüm. Gençlerin en büyük sorunun uyuşturucu olduğunu bildiğim için siyasete girdim.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok önem veriyoruz
Öncelikle, işsiz gençlerimize çıkarılan genel sağlık sigortası prim borçlarını sileceğiz, ailelerinin sağlık sigortasından yararlandıracağız.Her yıl ortalama 700 bin gencimize iş imkanı sağlayacağız.

2016 yılında;Okullarımızdaki öğretmen açığını gidermek için 40 bini Şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen atayacağızAsayişin temini ve terörle mücadele kapsamında, emniyet teşkilatında terörle mücadele timi, kent timi ve gece güvenlik görevlisi olarak çalışmak üzere 60 bin personel alacağız.  Sağlık hizmetlerindeki etkinliği artırmak için 25 bin sağlık personelinin atamasını yapacağız. Engelli kontenjanındaki eksiği kapatacak, 20 bin engellinin atamasını gerçekleştireceğiz.Ayrıca, kamu yönetiminde etkinliği sağlamak ve insangücü ihtiyacını gidermek amacıyla çeşitli meslek dallarında 100 bin gencimizi işe alacağız.


Mesleki eğitimi veya yüksek öğrenimi tamamlayan gençlerin beklemeden işe girmelerini temin edeceğiz
Her öğrenciye yurt ya da yurt şartlarıyla barınma imkânı temin edeceğiz. Her öğrenciye öğrenim süresince başarılı olmak kaydıyla 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu vereceğiz. Evlenecek gençlerimize 10 bin lira tutarında, faizsiz kredi alabilme imkânı getireceğiz. Staj ve çıraklık sürelerini emeklilik hizmetine dahil edeceğiz. Askerlik hizmetini yerine getiren gençlere, iş kurabilmeleri amacıyla, yarısı hibe olmak üzere 50 bin liraya kadar girişimcilik kredisi vereceğiz. Askerlik süresini, prim ödemeksizin emeklilik hizmetine sayacağız. Askerlerin ailelerine yapılan yardımı aylık 500 liraya çıkaracağız.

Uyuşturucu Türkiye'de ki en büyük terördür 
Uyuşturucu yüzünden gençlerimiz ölüyor. Dünya'da en çok bağımlı kazanan ülkeler sıralamasında ilk beşteyiz Avrupa'da ikinciyiz Ortadoğu da birinciyiz.Türkiye'de uyuşturucuyu üreten yayan satan dağıtan PKK. Yıllık gelir 2 milyar dolar. Uyuşturucudan elde ettiği geliri ile mayın döşüyor askerlerimizi şehit ediyor. 20 Temmuz sürecinden bu zamana kadar 200 şehit verdik. Aynı dönemde uyuşturucudan ölen vatandaşımız ise 490. Önümüzde bir buzdağı var, bunun altını görmemiz lazım, gençlerin umudu yok, gençlerin gelecek kaygıları var. Onlara istihdam yaratmalıyız. Okudukları meslekleri yapmalarına olanak sağlamalıyız.

2B Mağdurlarının yanında olacağız
İstanbul da 2B ile alakalı Eyüp ve Beykoz da çok mağdur var, Göktürk’te hepinizin bildiği gibi 2B mağdurları var. Vatandaşlar muhatap bulamıyor, milletvekili seçilmem halinde bölgenizin sorunları ile yakından ilgileneceğim. Biz MHP olarak adil bir politika izleyeceğiz.

Tek partili iktidarlar ile koalisyon hükümetleri dönemleri arasında büyüme aynı
Türkiye’nin son 45 yıllık tarihine bakıldığında, tek partili iktidarlar ile koalisyon hükümetleri dönemleri arasında büyüme verilerinde anlamlı bir fark ortaya çıkmadığı göze çarpıyor. Türkiye, son 45 yılda tek partili hükümet dönemlerinde ortalama yüzde 4.5 büyürken, koalisyon hükümetlerinin yönetttiği dönemlerde ise bu rakam yüzde 4 olarak gerçekleşmiş.

Koalisyon için dört şartımız var
Anayasa ilk dört maddesi dokunulmasın, hırsızlar adıl düzeyde yargılansınlar, suçsuzlarsa aklansınlar. “PKK terör örgütü kendisini lağvetmeli. Çözüm süreci bitirilmeli. HDP, terörle arasına mesafe koymalı. Millet ve devlet hayatını çok ağır ve olumsuz bir şekilde abluka altına alan rüşvet ve yolsuzluk olaylarıyla etkin bir mücadele olmazsa olmaz bir ön şarttır. 17-25 Aralık yakın dönemin en vahim yolsuzluklarının deşifre edildiği süreçtir. Hiçbir devlet ya da hükümet görevlisi Anayasa'nın vermediği bir yetkiyi kullanmamalı.
 

Gazetemizin genel yayın yönetmeni Kenan YILMAZ, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Aslan'a 1 Kasım'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde başarılar diledi.