Eğitimlere katılmanız için İngilizce alt yapınız olmasına ya da alt yapınız olsa bile konuşabiliyor olmanıza gerek yok zaten bizler de bunun için varız. Temeli olmayanlara en baştan İngilizce öğretmek ya da temeli olup konuşulanları anlıyorum ama konuşamıyorum diyenlere ise İngilizce konuşabilmeleri için yardımcı olmak adına size destek olmaya çalışıyoruz. Eğitmenlerimiz ile olan görüşmeleriniz gün içinde 10 dakika ile 30 dakikalık bir zaman dilimi boyunca sürecektir. Belki çok az bir zaman gibi gelse de bu durumun her gün düzenli olarak tekrarlanması hem kulağınızın alışkanlık edinmesine hem de zamanla daha net anlamlı ve kaliteli konusunda size yardımcı olacaktır. Bıktırmadan kısa ama sürekli bir eğitimden bahsediyoruz. Zaman içinde kendinizdeki ve telaffuzunuzdaki gelişmeyi kendiniz de rahatlık ile görebileceksiniz. İngilizce eğitimin temeli esasen uygulamaya dayanır öğrenilenleri uygulamaya yani pratiğe dökebiliyorsanız işin zor kısmını halletmişsiniz demektir. Bu da sadece etrafınızda bozuk İngilizcesi olan kişiler ile yapılan pratikler ile kalırsa İngilizcenizde gelişme sağlayamayacağınız gibi yeni şeyler de ekleyemez aynı zamanda hatalarınızı da göremezsiniz. Böylece hatalar sürekli tekrara edilir bu kısır döngü de sürekli bir şekilde sürüp gider. Bu tür sorunlar yaşamamak adına bu uygulamaları mutlaka bir uzman gözetiminde yapmalısınız.



Konuşarak öğrenin uyguladığı bir diğer yöntem ise sistemi kişiye göre uyarlayabilmektir. Takdir edersiniz ki her insanın öğrenme düzeyi bir diğerine göre farklılık gösterir. Biz de bunu çok iyi bildiğimiz için her kursiyerimize göre eğitim danışmanlarımız tarafından farklı bir eğitim programı hazırlanıyor ve bu programlar dahilin de her kursiyer için farklı bir yol haritası çiziliyor ki hedefe mümkün olunan en kısa sürede ulaşalım. Tüm bu planlar sonucunda sizde göreceksiniz ki eğitimin ilk aşamasında yaptığınız ile eğitim sonunda yaptığınız konuşma arasında ciddi bir kalite farkı oluşmuştur. Siz de İngilizceye karşı temkinli yaklaşanlardansanız mutlaka bizler ulaşın ve sizleri de daha önce 21 binden fazla kursiyere yaptığımız gibi İngilizce ile barıştıralım ve yabancı dil kabus olmaktan çıksın.



Dünya dili denildiğinde hiç şüphesiz ki herkesin aklına İngilizce gelir. İngilizcenin bir dünya dili olması pek çok kişiyi İngilizce öğrenmeye zorlamaktadır. Bizler de İngilizceyi bir sorun olarak gören kursiyerlere öncelikle İngilizce konusundaki ön yargılarını kırarak aslında İngilizcenin zevkli ve bir o kadar da kolay öğrenilen bir dil olduğunu anlatıyoruz. Bu ön yargılar kırıldıktan sonra İngilizce eğitim çalışmalarına başlıyoruz. Sizler de aracılığı ile konuşarak İngilizce öğrenen 21 binden fazla kişi arasında yerinizi alabilirsiniz. Sadece yabancı eğitmenlerimiz ile ki eğitmenlerimizin her birinin ana dili İngilizcedir, sizlere günlük çok kısa bir zaman dilimi ayırmanızı istiyoruz bu zaman dilimini ve günün hangi saati olduğunu tamamen siz belirliyorsunuz. Böylece vaktim yok zaman kısıtlı ya da iş güç gibi bahanelerin arkasına da sığınmak gibi bir problem kalmıyor. İngilizce eğitmenlerimiz ile yapacağınız gün içindeki görüşmeleriniz sayesinde İngilizceniz gelişecek ve gramerinizde de sıkıntı olduğu takdirde eğitmenlerimiz büyük bir özveri göstererek her defasında sizlere bu hataları düzeltmeniz konusunda yardımcı olacaktır.