İstanbul’da kebap kültürünün en doğru adresi Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Kaşıbeyaz Food Point markasıyla yeni bir lezzet akımı başlattı.

Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, sağlıklı ve geleneksel fast-food anlayışını benimsetmek için yeni bir marka yarattı: Kaşıbeyaz Food Point. Yeni nesile kebap kültürünü sevdirmek için Kaşıbeyaz Food Point markasıyla büyüme kararı alan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Kaşıbeyaz Food Point Göktürk ve Başakşehir şubeleriyle misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. Şimdiden herkesin yeni buluşma noktası haline gelen Kaşıbeyaz Food Point Göktürk ve Başakşehir’de, baklavadan dönere, katmerden kebap dürüm çeşitlerine kadar Kaşıbeyaz’ın dillere destan lezzetlerini tadabilmek mümkün. Özel ve farklı sunumlarıyla önce göze hitap eden bu lezzetlerin tadı damağınızda kalacak!

En kısa zamana dev lezzet: Kaşıbeyaz sarma

Yoğun geçen iş gününe sağlıklı ve lezzetli bir mola vermek isteyenlerin ilk durağı haline gelen Kaşıbeyaz Food Point, fast-food denilince ilk olarak akıllara gelen hamburger, patates kızartması düşüncesini ortadan kaldırıyor. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun birbirinden özel kebapları, şeflerin özgün buluşlarıyla misafirlerini yeni nesil fast-food anlayışının içine çekiyor. Yeni nesil fast-food anlayışının en özel lezzetlerinden biri ise Kaşıbeyaz sarma. Mevsimin en taze sebzeleriyle hazırlanan bahar kebabının yufka kadar ince bir hamura sarılıp fırına verilmesiyle hazırlanan Kaşıbeyaz sarma, fast-food alışkanlığınıza yepyeni bir anlam katacak. Kaşıbeyaz Food Point Göktürk ve Başakşehir, zamanı kısıtlı olsa dahi damak zevkinden vazgeçemeyen misafirlerini bekliyor. 

www.countrylife.com.tr  
http://countrylife.com.tr/gokturkte-lezzet-ve-kalite-arayanlar-icin-yeni-bir-adres-pierre-antakya-cuisine/