Göktürk mahallesinin nüfusu 50 bin'e dayanırken hala tam teşekküllü bir hastane bulunmuyor. Özel tıp merkezleri sabah 9 akşam 6 arası çalışırken Belediye caddesinde eylül ayı sonunda hizmete girecek olan tıp merkezi bölgemizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek mi?

Vatandaşların 7/24 açık olan acil servis ve ambulans, dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, cerrahi müdahaleler, ağız ve diş sağlığı, üroloji, nöroloji, kulak burun boğaz gibi birimlerinin olması gereken bir hastane isterken, yeni açıalacak olan cerrahi tıp merkezi merakla bekleniyor...

Bir okurumuzun tarafaımıza gönderdiği mesajına yer veriyoruz.

New Göktürk Dergisi WhastApp İhbar Hattı: 0546 273 8056
-------------------------------------------
Bu bölgeye en yakın kamu hastanesi yaklaşık 25 km uzaklıkta olup bölge halkı sağlık ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktadır. Bu ihtiyacın karşılanması için Göktürk'e bir hastane yapılması gerekmektedir. İstanbul’un 3. köprü tamamlanması ,3. havalimanı projesinin başlaması sonrasında bu çevrenin nüfusu da hızla artmakta olup bu projelerin tamamlanmasından sonra bölgemizin nüfusu yüz bini aşacak ve bu ihtiyaç daha da artacaktır. Bizler Göktürk sakinleri olarak, bölgemize ivedi olarak tam teşekkürlü bir devlet hastanesi kurulması gerektiği düşüncesiyle bu konuda sesimizi duyurmanızı istiyoruz.