Göktürklülerin rahatlıkla oturup; sıcak, soğuk ve alkollü içeceklerini içebilecekleri samimi bir ortam yaratmayı hedefleyen Rookie’s Sports Bar; gerek iç mekan tasarımında gerekse menüsünde yaptığı yenilikler ile kısa sürede hedeflediği noktalara ulaşmıştır. İçecek menüsünde sunduğumuz geniş çeşit ve çok sayıda marka ile tüm ihtiyaçları karşılayan işletmemiz, yiyecek menüsünde de kendine özgün alternatifler sunmaktadır.

Menümüzde hamburger çeşitlerinden, makarnalara, ızgara alternatiflerinden, special olarak sunduğumuz sosislerimize kadar çok sayıda alternatifi “hand made” üretim ile müşterilerimize sunuyoruz. Yiyecek menümüzde ilk akla gelen ve Rookie’s Sports Bar ile özdeşleşen seçeneklerin başında special sosislerimiz (yarım metre sosis, hellim beynirli sosis, classic sosis, barbeque sosis) ve özel baharatlı patates kızartmamız gelmektedir.

Rookie’s Sports Bar, adından da anlaşılacağı gibi sporu tüm branşları ile seven insanlara hem keyifli zaman geçirecekleri samimi bir ortam, hem de işletmemizin oturma planındaki tüm açılardan izlenebilecek ekran alternatifleri ile heyecanı sunmaktadır.

Göktürklülere keyifli, sosyal ve spor dolu bir alternatif sunmayı hedefleyen işletmemiz haftanın 7 günü öğle yemeğinden başlayarak, gün bitimine kadar her saatte geniş içecek ve yiyecek menüsü ile kendilerini evlerinde hissettirecek bir hizmet sunmaktadır.

Adres  :  Gokturk Belediye Cad. No/ 26P  Göktürk/İstanbul

Telefon  :  0532 577 23 73

                 0539 834 93 34