Taşların şekillerinden hikâyeler yaratmayı seven Demet Olcha ile yaptığımız kısa söyleşide, bizlere Dolcha Handmade'in hikayesini anlattı. Genel Yayın Yönetmenimiz Ümit Öner ile gerçekleştirdiği samimi sohbette, bizlere taşlarla olan hikayesinden bahsetti.

"Sanata her zaman ilgim vardı. Çocukluğumdan beri deniz kenarına ailemle birlikte gittiğimizde çakıl taşları ile oynardım. Taşların şekillerinden hikâyeler yaratmayı seviyordum. Üzerinden çok uzun zaman geçti, çakıl taşlarına sevgim bitmedi. Önce çocuklarla boya faaliyetlerinde çakıl taşlarını kullanmayı çok seviyordum. Zamanla taşlarla hikâyeler yarattım. Yaptıklarım, farklı yönlere doğru şekil buldu.

Ben doğanın sunduğu tüm güzellikleri sanatla birleştirmeyi seviyorum. Yaşam alanımız içinde organik bir his yaratmak için doğanın ve denizin tüm imkânlarını tamamen natürel olarak çalıştığım çakıl taşı tablolarımda hissettirmeye çalışıyorum. Çakıl taşlarından kompozisyonlar ve yazılı mesajlar ile aileye özel çalışmalarımın evinizin köşesinde, en sevdikleriniz arasında olacağından eminim. Dolcha imzalı Çakıl taşı tablolar sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye olacaklar."

Dolcha Handmade İletişim

İnstagram

Facebook

GSM : 0530 068 80 69