Alkuzu Çiftliğinde bizleri dostlarımız Cüneyt Alkuzu ve Figan Alkuzu karşıladı. Alkuzu ailesi ile de keyifli bir sohbet ettik.



Bizlere Alkuzu Çiftliği ile ilgili bilgiler verdiler ; 25 yıldır Alkuzu Çiftliği!
Kemerburgaz kaynak suları, yeşil ormanları ve temiz havası ile İstanbul’un az kalmış doğal alanlarından bir tanesi. 47 dönüm arazi üzerinde bulunan Alkuzu Çiftligi ise Kemerburgaz’daki doğal yaşamın, hayallerin ve gerçek biniciliğin adresi.



26 yıldır Alkuzu ailesine ait olan çiftlik yıllardır süt mandırası olarak kullanıldı, üzerinde büyük baş hayvancılık ile uğraşıldı. Çocuklarının okuyup masa başı işlerde çalışmasını isteyen aile, oğullarını her ne kadar çiftlik hayatından uzak tutmaya çalışsalar da 15 senedir yiyecek & içecek sektöründe çalışan, ama her fırsatta sabahın erken saatlerinde koşup çiftlikteki atları ile ilgilenip, arazide at binen Cüneyt Alkuzu 2008 yılında çocukluğundan beri hayalini kurduğu ve sevdiği atları ile birlikte olmak için profesyonel iş hayatına son verip yeni bir hayalin peşinde koşuyor; herkesin, her kesimden insanın, her gelirden insanın içinde gerçek doğa sevgisi olanların bir arada olacağı, kapalı, nitelikli ve özel bir “At Çiftliği Projesi”.



Çiftlik Büyüyor…
5 yıl içerisinde 25 ahır, 1 açık manej , 1 kapalı manej 5 farklı açık padok, küçük cafe-restoran ile hizmet vermeye başlıyor. Şu anda çiftlikte atlara pansiyon hizmeti, her seviyede binicilik dersleri, küçük çocuklar için pony gezileri, binicileri lisans sınavlarına ve yarışmalara hazırlamak için özel eğitimler veriliyor.



Alkuzu Ailesine göstermiş olduğu misafirperverliği için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.




At Pansiyon
PANSİYON ÜCRETİ: AT 1.800 TL – PONY 1.700 TL
AÇIKLAMA: PANSİYONA 150 KG YEM, 12 ÇUVAL TALAŞ, 8 BALYA OT, SEYİS HİZMETİ VE AHIR KİRASI DAHİLDİR.
DERS ÜCRETİ: LİSTEDEN % 30 İNDİRİM
DERS VE AT ÇALIŞTIRMA: AT  750 TL – PONY 600 TL. HAFTADA 5 GÜN SADECE AT ÇALIŞTIRMA VEYA BİNİCİ + AT İLE DERS
AT ÇALIŞTIRMA ÜCRETİ: 600 TL. HAFTADA 5 GÜN ÇALIŞTIRMA
MALZEME KİRALAMA: EYER 200 TL – BAŞLIK 100 TL
MANEJ KULLANIM ÜCRETİ: 200 TL
DERSLER VE AT ÇALIŞTIRMALARI 09:00 – 18:00 SAATLERİ ARASINDADIR. 19:00 TESİS KAPANIŞ SAATİDİR. BU SAATLER DIŞINDA DERS ALMAK İSTEYEN VEYA AT ÇALIŞTIRAN BİNİCİLER İÇİN 20 TL FARK ALINACAKTIR…
TÜM FİYATLAR AYLIK OLUP %18 K.D.V. DAHİL DEĞİLDİR!

  • Adres:PİRİNÇÇİ KÖYÜ YOLU KUMSU SOKAK NO:10 KEMERBURGAZ - İSTANBUL
  • Telefon:0212 360 26 21 
    0532 522 32 90
  • E-mail:[email protected]