Programda konuşan  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  “Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak amatör spor kulüplerine desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi. Eski milli futbol oyuncusu Saffet Akyüz de spor yaşamındaki  bilgi ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. 

Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerini desteklemeyi sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile  amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcular katıldı. 
Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, göreve geldikleri günden bugüne amatör spor kulüplerini desteklediklerini söyledi. Gençlerin spor yapmalarının önemine değinen Başkan Altunay, “Gençlerimizin sportif faaliyetlerini önemsiyoruz. Sporcularımıza sahip çıkmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak sosyal belediyeciliğin bir gereğidir. Bu nedenle spor yapan gençlere destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi. 
Eski Milli Takım ve Galatasaray futbolcusu Saffet Akyüz de sporcularla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Gençlerin spora yönelmelerini isteyen Akyüz, “Ben inşaat mühendisliğini sporla birlikte götürüp tamamladım. Spor hayatı disiplin gerektirir. Tüm gençlere ilgili yada kabiliyetli olduğu spor alanlarına yönelmelerini öneriyorum” ifadelerini kullandı.            

Program sonunda Başkan Altunay, futbolcu Saffet Akyüz’e teşekkür plaket takdim etti. Sultangazi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine; forma takımı, t-şört, penye, kaban, antrenman eşofmanı, kaleci forması, sağlık çantası, antrenman çorabı, yağmurluk, antrenman topu, maç topu, antrenman yeleği, karate ve taekwando elbisesi, taekwando raket ellik, taekwando yastık ellik, boks torbası ve haşedo gibi malzemeleri dağıttı.