Ünlü oyuncu Sinem Öztürk ve eşi Mustafa Uslu, Eyüp Belediyesi Şeker Hayat'ta eğitim gören özel çocukları ziyaret etti. Ziyareti sırasında Sinem Öztürk'le bol bol sohbet eden özel çocuklar, keyifli dakikalar yaşadı.
Özel çocukların yaptıkları el işi ürünleri de inceleyen Öztürk ve eşi, sonrasında günün anısına çocuklarla pasta kesti. Pasta kesimi sırasında özel çocuklardan bazılarının sevinç gözyaşı döktüğünü gören Sinem Öztürk ve eşi Mustafa Uslu da gözyaşlarını tutamadı.

"ÇOK GERÇEK BİR YER BURASI"

Sinem Öztürk, "Çok gerçek bir yer burası. Çok sıcak ve sevgi dolu. Çocukların samimiyeti dünyadaki tüm kötülükleri unutturuyor size. Yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri de inceledim. Hepsi birbirinden güzel ve kaliteli. Evim için hepsinden birer tane aldım. Sık sık çocukları ziyarete geleceğim." diye konuştu.
"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE SAHİP ÇIKAN BAŞKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Daha önceki sinema filmden down sendromlu çocuklar hakkında bilgisi olduğunu belirten Mustafa Uslu ise, "Ben daha önce yaptığım bir sinema filminden dolayı down sendromlu çocuklarımızın durumunu çok iyi biliyorum. Buraya gelerek çok mutlu oldum. Çok güzel bir proje. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini destekliyorum. Bu çocuklar bizim çocuklarımız onlara en iyi şekilde eğitimlerini vermemiz lazım. Dünyanın en temiz insanları onlar. Başkanımız Sayın Remzi Aydın'dan Allah razı olsun bütün sosyal sorumluluk projelerine sahip çıkıyor. Elini taşın altına koyuyor, yüreğini ortaya koyuyor. Çok teşekkür ediyorum kendisine." dedi.