Toplantıya Eyüp AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp İSKİ Şübe Müdürü Abdüsselam Altunkaynak ve mahalle sakinleri katıldı.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Birlikte Yönetim Toplantısı’nda, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetleri görsel bir sunum eşliğinde aktardı.

Mahallelerde yapılan hizmetleri eski ve yeni halini belgeleyen fotoğraflar eşliğinde anlatan BaşkanAydın; “Eyüp'e göreve geldiğimiz günden itibaren çok büyük hizmetler gerçekleştirdik. Eyüp Sultan Meydan düzenlemesi, cadde ve sokakların yenilenmesi, yeni yaptırdığımız parklar, sosyal tesisler, spor tesisleri, gençlerimiz, çocuklarımız için yaptığımız çalışmalar, eğitime desteğimiz, sosyal hizmetlerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz çok fazla. Bunları yapmak yetmiyor, anlatmak da gerekiyor. Gerçi sizler bu hizmetlerin canlı tanıklarısınız. Eyüp hepimizin, ilçemizin gelişmesi, kalkınması hepimizin ortak dileği. Nişanca Mahallemizin tapu sorunları da en kısa zamanda çözüme kavuşturulacak. Bu konuda gerek Büyükşehir Belediyemizle, gerekse hükümetimizle gerekli çalışmalar yapılıyor. İnşallah en kısa sürede sizlerin de bu konudaki mağduriyetlerini gidermiş olacağız“ dedi.