Her iki turnuvanın şampiyonlarına kupalarını, düzenlenen bir törenle Birim Müdürleri takdim etti.

Eyüp Belediyesi bünyesinde bulunan Birim Müdürlükleri arasında, Eyüp Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen Futsal ve Voleybol turnuvaları sona erdi. Yaklaşık 2 ay süren turnuvalarda, centilmence mücadele eden takımlardan, Futsal branşında Gençlik Ve Spor Müdürlüğü'nün Spor Koordinatörlüğü takımı ile Voleybol branşında Strateji Müdürlüğü'nün Strateji Gençlik takımı gösterdikleri üstün performans sonucu şampiyonluk ipini göğüsleyerek birincilik kupasını almaya hak kazandılar.

Futsal Turnuvası'nda 10'ar kişiden oluşan 19 takım kupa için mücadele verdi. Toplamda 190 sporcunun katıldığı Futsal Turnuvası 4 grup halinde oynandı. Voleybol Turnuvası'na ise toplam 90 sporcu katılırken, 10'ar kişiden oluşan 9 takım şampiyonluk için mücadele verdi. Turnuvalarda ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura çeyrek finale çıktı ve devamında tek maç üzerinden eleme sistemi ile devam edildi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlar için, müsabakaların oynandığı salonda bir kupa töreni düzenlendi. Törende ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyanın yanı sıra spor malzemesi ile birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye ise bin TL'lik hediye çeki verildi. Takım oyuncuları aldıkları ödüller karşısında büyük sevinç yaşadılar.