Eyüp Belediyesi tarafından, Eyüp'e ve Eyüplülere kamu hizmeti veren kamu kurum, kuruluş, STK yöneticilerine ve muhtarlara yönelik iftar yemeği verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yemekte yaptığı konuşmada; “Hepimiz güzel ilçemize güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. İnşallah buradan birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmiş bir şekilde ayrılacağız ve bu birlik ve beraberlik hizmetlerimize sinerji olarak yansıyacak” dedi.

İftar yemeği Başkan Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde Osmanlı Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. İftar yemeğine İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar, Ak Parti Eyüp İlçe Başkan Yardımcıları, Eyüp Belediyesi Meclis üyeleri, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Meliha Baransel Aysel, İlçe Nüfus Müdürü Makbule Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cezmin Hasanoğlu, İSKİ Eyüp Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Yemekte, ezan vaktine kadar, sahnede bulunan ilahi grubu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Ezanın okunmasıyla birlikte ise hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası kürsüye gelen Başkan Aydın yaptığı selamlama konuşmasına, davetine teşrif eden konuklarına teşekkür ederek başladı. Başkan Remzi Aydın konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Bizler meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, bürokratlarımızla, STK'larımızla Eyüp Sultan ilçemize kamu hizmeti veren kişileriz. Hepimiz aslında bu anlamda güzel ilçemize güzel hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bu akşam burada Ramazan'ın bereketini, feyzini hissetmek adına bir araya geldik. İnşallah buradan birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmiş bir şekilde ayrılacağız ve bu birlik ve beraberlik hizmetlerimize sinerji olarak yansıyacak. İlçemize hizmet eden her bir birimimizin motivasyonu, morali yüksek ve tabi ki birbirleriyle uyumlu olması ilçemiz için kazançtır. İnşallah bu birlik beraberliğimizle güzel hizmetler vermeye devam ederiz. Bundan da inşallah halkımız memnun olur, ayrıcalıklı ve özellikli olan bir ilçeye kamu hizmeti vermenin, böyle bir ilçenin hizmetkarı olmanın duasını almış oluruz.”