Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor. Üniversite ayrıca 14 polikliniği ve Sporcu Sağlığı Merkezi ile sağlık hizmeti sunuyor.




Eyüp Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp Sultan Ek Hizmet Binası’nda Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Ergoterapi Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Hemşirelik Bölümü, Odyoloji Bölümü ve Sağlık Yönetimi Bölümü yer alıyor.
Bina bünyesinde bulunan 14 poliklinikte ise Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Alerji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları (Dahiliye), Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Nöroloji, Diş, Ortopedi ve Travmatoloji ve Üroloji branşlarında hizmet veriliyor.



SPOR HEKİMLİĞİ ANABİLİM DALI BULUNAN İLK SPORCU SAĞLIĞI MERKEZİ

Kasım ayından itibaren hizmet alınan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sporcu Sağlığı Merkezi ise sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, sakatlanma sonrası tedavi ve rehabilitasyon ile atletik performans yönetimi gibi hizmetler sunuyor. Bin 100 metrekare alana kurulan ve Türkiye’nin Spor Hekimliği Anabilim Dalı bulunan İlk Sporcu Sağlığı Merkezi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sporcu Sağlığı Merkezi; poliklinikler, performans test laboratuvarı, kuvvetlendirme/koordinasyon salonu ile günde 150 sporcuya hizmet veriyor.