İnternet teknolojisi günümüzün en hızlı gelişen ve yaygınlaşan teknolojisidir. Artık birçok işlem sanal ortamdan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. İnternet üzerinden alışveriş de buna paralel olarak yaygınlaşmaktadır. Aranan ürüne daha çabuk ve kolay bir şekilde ulaşılması, daha çok çeşidi görüntüleyebilme, zahmetsiz bir şekilde teslim alma avantajları sayesinde insanlar online alışverişe yönelmeye başlamıştır.

            Paykasa da, insanların bu doğrultuda gerçekleşen yönelişleriyle, internet üzerinden gerçekleştirecek oldukları harcamaları için kullandıkları ön ödemeli bir sanal karttır.

            Genellikle internet üzerinden alışveriş yaparken güvenilmeyen sitelerde kredi kartı kullanarak alışveriş yapmak istemeyenler için son derece ideal bir ödeme yöntemidir. Güven noktasında şüpheye düşülmesini engelleyen sistem, ürün alışverişlerinde, çevirmiçi oyunlarda ve uygulama alışverişlerinde de kullanılabilmektedir. Paykasa sayesinde, kişisel bilgilerinizin karşı tarafa aktarılması zorunluluğundan kurtulmuş olunur. Hem kolay hem güvenilir bir şekilde işleminizi gerçekleştirme ayrıcalığına sahip olunur.

 Paykasa Genel Özellikleri Nelerdir?

            Tıpkı 16 haneli kredi kartı gibi numaraya sahip olan paykasa, aynı zamanda son kullanım tarihine de sahiptir. Basit bir örnekle açıklamak gerekirse kontör sistemine benzerlik göstermektedir. Kartın 16 haneli Pin kodu alışveriş sitesinde ilgili bölüme girildikten sonra kattan ödeme çekilir. Ancak her pin kodu tek sefer kullanım hakkına sahiptir, bu yüzden para üstü alma gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu da güvenliğiniz açıdan ekstra bir avantajdır.

 Paykasa ile Nasıl İşlem Gerçekleştirebilirim?

            İnternet üzerinde alışveriş yapmak istenilen veya para aktarılmak istenen sitede ödeme yöntemleri arasında paykasa işaretlenerek işleme gerçekleştirilmelidir. Bu sayede herhangi bir gizli bilgi verilmeden para aktarılma ve alışveriş gerçekleştirilme işlemi yapılmış olur.

 Paykasa Nereden Temin Edebilirim?

            Paykasa, birçok yetkili satıcı sitelerinden temin edilebilmektedir. Ancak bu güvenilir ve yetkili satıcıyı bulmak bazen yanıltıcı olabilmektedir. http://www.butikkart.com/paykasa-kart-bozum/ 2011'den bu yana dürüstçe bir yaklaşım sergileyerek hizmet vermekte ve paykasa ile birlikte astropay yetkili satıcısı olarak hizmet vermektedir.