Bitirdiğiniz ön lisans programlarının lisansı yurtdışında alabilirsiniz. Uluslararası Travnik üniversitesi yurtdışında farklı lisans programıyla sizleri bekliiyor. Uluslararası travnik üniversitesi ne her yıl yüzlerce öğrenci lisansını tamamlamak için geliyor. Bu programların başında da hukuklisans tamamlama geliyor. Hukuk lisans tamamlama programı sayesinde bitirilen iki yılık ön lisans programınının lisansını burada alabilirsiniz.

Üstelik uluslararası Travnik üniversitesinin harç ücretleri yurtdışındaki diğer üniversitelere göre oldukça düşük ücretlerdedir. Lisans tamamlamak için başvurduğunuz takdirde not ortalamanız hukuk fakültesine yeterse kabul edilebilirsiniz. Bunun dışında başka hiçbir şart aranmamaktadır. Travnik üniversitesinin lisans tamamlama programlarının ücretleri ise senelik 2000 Eurodur.

Lisans Tamamlama Programları İçin İstenilenler Nelerdir

Hukuk lisans tamamlama için başvuracak adaylar sınırlı sayıdaki kontenjanları kaçırmadan bir an önce başvurmalıdır. Uluslararası  Travnik üniversitesinde hukuk lisans tamamlama için başvuru yapacağınız adres ise Eurostar yurtdışı eğitim danışmanlıklarıdır. Eurostar yurtdışı eğitim danışmanlıkları öğrencilere yurtdışında istedikleri bölümlerde okua imkanı verir.

Öğrencilere her anlamda yardımcı olarak okul bitene kadar yanında olmaktadır. Sizde istediğiniz bölümü okumak ve lisans sahibi olmak için daha fazla beklemeden başvurmalısınız. Uluslararası Travnik üniversitesi Avrupanın saygın üniversitelerinden biridir. Bu saygınlığını da aldığı ödüllerle taçlandırmıştır.uluslararası Travnik üniversitesi yurtdışında eğitim görmek isteyen öğrenciler için en uygun adrestir. Bosnanın tarihi yapısı, kültürel benzerlik ve yurtdışında Türkçe eğitim olanağı vermesi sebebiyle buraya kolaylıkla başvurabilirsiniz.

Bosnanın diğer üniversitelerinde olduğu gibi uluslararası  Travnik üniversitesinde de Türkçe destekli eğitim verilmektedir. Türkçe destekli eğitim verilen bölümler hukuk, mimarlık ve mühendisliktir. Bu bölümleri hem türkçe hem de yabancı dillerden alabilirsiniz.

Travnik üniversitesi hukuk lisans tamamlama için adalet bölümü mezunu olmanız gerekmektedir. Adalet bölümü iki yıllık bir ön lisans programı olup hukuk alanına dikey geçiş yapabilirsiniz. Türkiyede adalet bölümü mezunu öğrenciler hukuk fakültesine geçmek için dikey geçiş sınavına girmek ve başarılı olmak zorundadır. Ancak uluslararası Travnik üniversitesinde hukuk lisanstamamlama için böyle bir zorunluluk yoktur. Uluslararası Travnik üniversitesi öğrencilerine kolaylık sağlamaktadır.

Uluslararası Travnik üniversitesi hukuk alanı dışında başka alanlardan da lisans tamamlama imkanı vermektedir. Örneğin mühendislik lisansını belirli iki yıllık bölümlerden mezun olunması durumunda tamamlanabilir. Hukuk lisans tamamlama için başvuruda aranılan özellikler bu alanlarda da geçerlidir. Hukuk lisans tamamlama için verilecek ücret olan senelik 2000 Euro diğer lisans tamamlama programlarında da geçerlidir. Ayrıca bu alanlarda da Türkçe destekli eğitim verilmektedir.

Yurtdışında Türkçe eğitim alarak zorlanmadan okulu bitirebilirsiniz. Üstelik uluslararası Travnik üniversitesine Türkiyeden gelen öğretmenlerde ders vermektedir. Sizinde zorlanadan bitirebileceğiniz bu bölümleri okumak ve yurtdışında kaliteli eğitim almanın ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız uluslararası Travnik üniversitesini tercih etmelisiniz. Ayrıca Travnik üniversitesi öğrencilerine mavi diplama vererek dünyanın her yerinde çalışma imkanı vermektedir.