⁠⁠⁠Kids Country Preschool ‘un muhteşem yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreni yapıldı. Kids Country Preschool un kurucusu Özlem ERİKLİLİ nin velileri kapıda karşılaması ve sıcak samimi sohbetler sonrasında, açık büfe sunumaların ve öğrencilerin yaptığı çalışmalarını sergiledikleri bahçede etkinlikler başladı.



Gösteriler için salona geçildiğinde velilerin öğrencilerden daha heyecanlı olduğu gözlendi. Dünya barışı temalı gösterilerin dikkat çektiği, özellikle İnglizce showları gözalıcı kostümleri ve çocukların yüksek performansıyla büyük beğeni topladı. Herkesin çok etkilendiği dünya barışı temalı gösteriler büyük alkış aldı. Velilerin beklentilerinden fazlasını bulduğunu ifade ettikleri gösteriler için Özlem hanıma ayrıca teşekkür ettiler.



Gösteri sonrası tüm velilerle Kids Country Preschool ekibi Açıkhava kokteyli ile yaza merhaba diyerek yaz sezonuna geçiş yaptılar. Veliler, Kokteylde Delicious‘ın muhteşem lezzetleri tadarken,öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sunulduğu sergiyi gezme fırsatı buldular.

Kids Country Preschool'da yaz okulu başladı
Bizden tam not ve büyük alkış aldıkları bu güzel yılsonu gösterileriyle Kids Country çocuklara veda etmediğinide öğrendik. Yaz okulunun eğlenceli aktiviteriyle çocuklarımızın yaz tatili programı Kids Country Preschool’da hazır . Futboldan biniciliğe, tenisten buzpatenine, okul bahçesindeki havuzda yüzmeden, belgrat ormanında pikniğe uzanan geniş aktiviteler ile çocukların yaz tatilinide eğlenerek geçireceklerini öğrendik.